2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرایشگاه اسمش گی شه بود جدا نوشته بود خوندم گی ننه گی ننه یعنی مادر شوهر😁🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

من شال نپوشیده بودم تو اتاق بودم مانتو هم نپوشیده بودم بلوز استین متوسط پوشیده بودم دستام تقریبا رو موهام بود شونه دستم بود تنها تو اتاق بودم پسری که دوسش دارم اشناس و مهمون ما هستن وقتی داشتم موهام رو شونه میکردم موهام پف بود بدون شال و بدون مانتو بودم که یهو در اتاق رو باز کرد فکر کرد کسی نیست و خواست بره توی حیاط 

وقتی منو دید گفت او شت و رفت 💔🤷🏻‍♀️🤣

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

وقتی باردار شدم رفتم دستشویی بیبی چک زدم وقتی اومدم بیرون شوهرم دم در دستشویی نشسته بود  پاشد گفت چی شد گفتم مثبته یهو پرید بغلم گفت توروخداااا دختر باشه😆انگار رفتم تو دستشویی تعیین جنسیت😂

🌈♥️And you are like a rainbow in my life
آرایشگاه اسمش گی شه بود جدا نوشته بود خوندم گی ننه گی ننه یعنی مادر شوهر😁🧡

درورد برتو😂

خواهر خودم اومد بگه  اکالیپتوس گفت اوکلا پیتوس 😑😂

توکلت به خدا باشه ... 😇❤

جلو کسی که دوسش دارم ی کلمه رو اشتباه تلفظ کردم

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
درورد برتو😂 خواهر خودم اومد بگه  اکالیپتوس گفت اوکلا پیتوس 😑😂

😁🧡

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم