2777
2789
بله عزیزم من از تمام محصولاتش استفاده میکنم اصلا از وقتی که گرفتم دیگه هیچ برندی نمیگیرم چون خیلی به ...

اخه من قرصش رو گرفتم خوب بودنمیدونستم بقیه محصولاتش چجوری نمکم داره تموم میشه میخواستم بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم ایرانیه و بسیار با کیفیت همه فروشگاها دارن توضیحات و قیمتش رو میتونین اینحا ببینید https: ...

ممنون عزیزم اگر میگین با کیفیت به نسبت قیمت مناسبی هم داره بقیه محصولاتش چی؟ مثلا قرص یا پودر؟

ممنون عزیزم اگر میگین با کیفیت به نسبت قیمت مناسبی هم داره بقیه محصولاتش چی؟ مثلا قرص یا پودر؟

من قرصش رو استفاده میکنم خیلی عالی خوبیش اینه که قدرت پاک کنندگیش بالا میتونی برای هر بار استفاده نصف قرص رو هم بزاری 

قرصش هم خوبه اما من خودم ژل رو ترجیح میدم چون خیلی سریع حل میشه و اصلا ظرف هارو خش نمیندازه

قرصش هم خوبه اما من خودم ژل رو ترجیح میدم چون خیلی سریع حل میشه و اصلا ظرف هارو خش نمیندازه

منم موافقم برای استفاده روزانه ژل بهترین گزینه هست البته که بازم بستگی به حجم ظروف و مقدار کثیفیشون داره ، شما از نمک و جلا دهندش هم استفاده میکنید؟

منم موافقم برای استفاده روزانه ژل بهترین گزینه هست البته که بازم بستگی به حجم ظروف و مقدار کثیفیشون ...

بله عزیزم این بار نمک رو هم هوم پلاس گرفتم واقعا هیچ فرقی با محصولات مشابه خارجی نداره

اگر نمک داخل ماشین نریزیم مشکلی پیش میاد؟

نمک باعث میشه سختی اب گرفته بشه به غیر از اینکه ظرف ها رو خراب نمیکنه املاح توی ماشین هم رسوب نمیکنه عمر ماشینتون رو زیاد میکنه من هر وقت چراغش روشن میشه میریزم

اخه مال من هر چقدر هم میریزم چراغش خاموش نمیشه

میتونه به چند دلیل باشه عزیزم
سنسور نمک مشکل داشته باشه ، نمک نشتی داشته باشه یا اینکه نمکتون خوب و با کیفیت نباشه در این صورت هم چراغ نمک ماشین روشن میمونه
نمک ظرفشویی هوم پلاس واقعا عالیه