2777
2789
عنوان

یعنی من دیگه عروس نمیشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 202 پست
اره شکر خدا حامی منن

نگرانی نداره عزیزم❤با قدرت برو جلو خودت رو خلاص کن به حرف کسی هم گوش نده زندگی خودت به اونا چه ربطی داره...

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چیشدی

ما نامزد بودیم 

پسره خیانت کرد میگفتم دیگه نمیخوامت اما چند روز بعد خودم پشیمون میشدم دلم تنگ میشد بهش زنگ میزدم

با این حااال بازم ترکش نکردم میدوسنتم بدرد نمیخوره هااا 

اما قلبم اجازه نمیداد ازش جدا بشم 

دیگه دعوایه خونواده ها بالا گرفت اونا باعث جداییمون شدن

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی
الان راضی از زندگیت؟‌ چند سالته طلاقت چقد زمان برد

اره راضیم , خیلی دوران سختیه ولی خوشحالم که یه آدم بی لیاقت از زندگیم حذف کردم با تمام وجود دوسش داشتم ولی کارهایی کرد که همون بهتر از زندگیم رفت 

۲۴ سالمه ۲ سال باهم بودیم 

طلاقم خیلی زمان نبرد چون مهریه بخشیدم و توافقی بود 

آره گاهی قلب خیلی قوی تر از مغز عمل می‌کنه اونجاست ک باید ترسید

اونجاس که تازه ادرنالین ترشح میشه.اونجاس که تازه هیجانات دل انگیز رخ میده.اونجاس که میگی گور بابای اینده.الان و بچسب

تورو سننه قربونت برم!!!!

اخی عزیزدلم دوتاتون چندسالتونه هم شوهرت وهم تو؟

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
۲۶

سنی نداری عزیزدلم 

تازه اول راهی 

نترس نگران نباش مطمئن باش میتونی زندگیت رو از نوبسازی 

قوی باش این روزها هم میگذرند توکل کن به خدا انشاءالله بهترینها رو پیش روت قرار میده 

عاقبتت بخیر