2777
2789
عنوان

موضوع مهمیه لطفانظرتونو بگین

73 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها

قبلا بهتون گفته بودم رئیس سابقم متاهل بود و یه ذره کرم داشت درحد‌پیشنهاد غیرمستقیمم رفته بود

وکلا بچه ها کارگاه  انگار به من شک کرده بودن هروقت میرفتم دفتر این آدم یه جوری نگام میکردن.من یه رییس دیگه قبل ازاون داشتم میخواستم اینو ول کنم بر م پیش اون کارکنم.این شد که ماجرا روبراش تعیرف کردم که این صابکارم مریضه و درست رفتارنمیکنه.خلاصه این کارو ول کردم و رفتم پیش اون یکی.اونجام بعد یه مدت با بچه هاش نمیساختم و دورم بود اذیت شدم اونجارو هم ول کردم.تا تموم شدن امتحانا بیکار بودم الان یه چندروزیه دنبال کار بودم.هرجا میگردم پیدا نمیکنم و تاچندروز دیگه شهریه باید بدم ونگرانم.این آدم که خیلی هم پررو هست متوجه شدم به خواهرم پیام داده که نیرو میخواد همین رئیس قبلیه که میگم کرم داشت.میخوام بهش بگم منو بگیره.البته قبل رفتن یه ذره بحث و اینام داشتیم ولی بهش بگم احتمالا بخاطر کارش که عقب نیفته قبول میکنه

حالا اون یکی صابکارم بفهمه من اونو ول کردم آخرش دوباره اومدم پیش این آدمی که از هیزیش پیش اون شکایت کرده بودم احتمالا کلی فکر بد میکنه

کلا نظر شماها چیه بچه ها؟برم یا نرم؟

اصلا ازش خوشم نمیاد ولی کارگاهش خلوته و من برای کار اونجا خیلی راحتم

جندروزه دنبال کارم و هیچ جا کار مناسب پیدا نمیکنم

یا کارش خیلی سخته یا حقوقش خیلی کمه یا راهش خیلی دوره.خودشو خیلی نمیبینم که باعث اذیتم بشه.ولی بچه ها کارگاه که فکر بد کرده بودن مایه ی اذیتن

نظرتونو میگین؟

راستش به نظرم باید در هر صورت یکی از معایب هر دو جا رو به جون بخری شرایطاشون مثل همه به نظرم هر جا راحت تری چون هر دو مثل انتخاب بد و بدتر هستش...

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای شما بودم نمیرفتم یعنی اگه برگردین اونجا که راهش دورتره خیلی بهتر و منطقی تره

پرسنل ونجا خیلی اهل غیبت و دوبه هم زنین.وکلا بامن خوب نیستن.سراینکه بخاطر پرروبزیاشون جدابشونو دادم.اونجا اصلا نمیتونم برم چون اعصابم بیست چارساعته خرابه.ولی اینجا اصلا کسی حرفی نمیزنه درسکوت کارمو مکینم

پرسنل ونجا خیلی اهل غیبت و دوبه هم زنین.وکلا بامن خوب نیستن.سراینکه بخاطر پرروبزیاشون جدابشونو دادم. ...

خب میگید اونجا هم کارکنا فکر بدی میکردن درموردتون 

پس تقریبا هردوطرف ضرره

هیچکس ما را نمیشنودبلند تر بخند
خب میگید اونجا هم کارکنا فکر بدی میکردن درموردتون  پس تقریبا هردوطرف ضرره

ولی حداقل اجا کسی توروم آزارم نمیده.بقیه ی پرسنل تو شیفت من نیستن اصلا و نمیبینیم همو.بجز یکیشون که خب کاریم با اون ندارم

ولی حداقل اجا کسی توروم آزارم نمیده.بقیه ی پرسنل تو شیفت من نیستن اصلا و نمیبینیم همو.بجز یکیشون که ...

بازم خودت باید تصمیم بگیری ولی من جایی که باعث ازارم بشه و احتمال داشته باشه ابرومو ببره نمیرم

به اونجا به عنوان اخرین راه حل نگاه کن و بازم بگرد

هیچکس ما را نمیشنودبلند تر بخند