2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول بردین بچه هاتونو؟

766 بازدید | 49 پست

سلام پسرم فردا باید بره سنجش 

کیا بردن بچه هاشونو 

چیا میپرسن

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

پسرخالم پارسال برده بودنش.

معنی چنتا کلمه پرسیده بودن

با یه سری چیزای انگلیسی

دقیق یادم نیست.

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرخالم پارسال برده بودنش. معنی چنتا کلمه پرسیده بودن با یه سری چیزای انگلیسی دقیق یادم نیست.

انگلیسی نیست تا جایی که من میدونم

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃
انگلیسی؟ مطمینی سنجش بوده؟ حتما ازمون ورودی یک مدرسه بوده

چیزای ساده مثلا بهش گفته بودن چندتا کلمه انگلیسی بلدی برامون بگو

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

شنوایی و بینایی رو سنجش میکنن

رنگها، صدای حیوانات مختلف‌،بعضی سوالات و ....

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃
انگلیسی چرا؟ 

نه فقط ازس پرسیده بودن کلمه انگلیسی بلدی؟ اونم یه چنتا گفته بود

یا گفته بودن یه نقاشی بکش برامون.مثلایه ادم بکش.

بعد هرچی دقیقتر اون ادمو کشیده باشه ( مثلا دماغ گوش همه چی گذاشته باشه) نمرش بالاتره

انگلیسی نیست تا جایی که من میدونم

نه چیز سختی نبوده فقط پرسیدن بلدی انگلیسی اونم یه چنتا کلمه انگلیسی گفته بود.