یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زیاد با امضاتون موافق نیستم البته ببخشید ناراحت نشید ، ولی از نظر من بیشتر مردا دروغ گو و هوس باز هستن و همیشه میخوان با احساسات یه دختر بازی کنن... مرد خوب خیلی خیلی کم پیدا میشه!
@yek_tarh_eshgh پیج اینستا / کانال تلگرام. نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...♥️♥️♥️ خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰☘️☘️ سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.
من دارم استارت رو بزن روشن میشه میخای چی بپزی توش؟
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳