2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون بهشون خیانت کرده و ..

1052 بازدید | 27 پست

کیا شوهرشون بهشون خیانت کرده . در حالی که قبل ازدواج، شوهره میگفته من اصلا اهل خیانت نیستم و خیانت نمیکنم؟

میخوام بدونم ممکنه کسی تو دوران آشنایی بگه هرگز اهل خیانت نیست، ولی خیانت کنه؟

من. شوهرم تو دوران دوستی و نامزدی با بعد ازدواج ۳۶۰ درجه فرق کرده. اصلا قابل مقایسه نبود.

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وقتی یادم میاد برای بدست اوردنم چه کارها نکرده و الان چه کارها که نکرده و زجر کشم کرده جگرم آتیش میگیره. فقط دو سال دنبالم دویی ازم جواب مثبت بگیره بعدش چقد محبت میکرده تا آب تو دلم تکون نخوره ولی الان بدترین ضربه ها رو تو زندگی از اون خوردم.

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
شکککک نکن همه اونایی که خیانت کردن خودشون رو قدیسه نشون دادن کی میاد بگه من خائنم .ساده ای ها خواهرر ...

اخه با یه شخصی تو دوران قبل ازدواجم. وقتایی که میگم ممکنه خیانت کنی در اینده؟ عصبانی میشه ، میگه من اهل اینکارا نیستم ، منو با کسی مقایسه نکن . یجوری رفتار میکنه که باید بگم ببخشید اینو گفتم

من هروز کارش خیانته😏 ببینیش اصلا باورت نمیشه که خائن باشه

چجوری تحمل میکنی . من دارم ذره ذره آب میشم خیلی سخته

من. شوهرم تو دوران دوستی و نامزدی با بعد ازدواج ۳۶۰ درجه فرق کرده. اصلا قابل مقایسه نبود.

من نظرم اینه که مهریه رو زیاد در نظر بتید گرفت تو دوران آشنایی، که اگه بعدن طرف اذیت کرد ، با مهریه ترسوندش. مهریه ت زیاد نیس؟

اخه با یه شخصی تو دوران قبل ازدواجم. وقتایی که میگم ممکنه خیانت کنی در اینده؟ عصبانی میشه ، میگه من ...

از نظر من ازدواج یه هندونه دربسته ست . معلوم نیست بعدش چه اتفاقی بیفته. 

چجوری تحمل میکنی . من دارم ذره ذره آب میشم خیلی سخته

تاحالا در حد چت فقط دیدم. یه موردم حضوری تو پارک عکساشونو دیدم  

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜