من. شوهرم تو دوران دوستی و نامزدی با بعد ازدواج ۳۶۰ درجه فرق کرده. اصلا قابل مقایسه نبود.
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
وای وقتی یادم میاد برای بدست اوردنم چه کارها نکرده و الان چه کارها که نکرده و زجر کشم کرده جگرم آتیش میگیره. فقط دو سال دنبالم دویی ازم جواب مثبت بگیره بعدش چقد محبت میکرده تا آب تو دلم تکون نخوره ولی الان بدترین ضربه ها رو تو زندگی از اون خوردم.
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
شکککک نکن همه اونایی که خیانت کردن خودشون رو قدیسه نشون دادن کی میاد بگه من خائنم .ساده ای ها خواهرر ...
اخه با یه شخصی تو دوران قبل ازدواجم. وقتایی که میگم ممکنه خیانت کنی در اینده؟ عصبانی میشه ، میگه من اهل اینکارا نیستم ، منو با کسی مقایسه نکن . یجوری رفتار میکنه که باید بگم ببخشید اینو گفتم
من هروز کارش خیانته😏 ببینیش اصلا باورت نمیشه که خائن باشه
چجوری تحمل میکنی . من دارم ذره ذره آب میشم خیلی سخته
اخه با یه شخصی تو دوران قبل ازدواجم. وقتایی که میگم ممکنه خیانت کنی در اینده؟ عصبانی میشه ، میگه من ...
از نظر من ازدواج یه هندونه دربسته ست . معلوم نیست بعدش چه اتفاقی بیفته.