2777
2789

سلام مهربونا به دادمون برسید..به پاکی دلتون نیازدارم ..

توروخدا بخونید کامل،

دوسه ماه پیش دخترخواهرزاده م ۵سالشه (دخترپسرخواهرم)ازسرسره افتاد کمددرد گرفت خیلی شدید،بردن دکتر گفتن باید ام آرآی بشه ،آزادش گرون بود ،گفتن میزاریمتون تونوبت دوماه دیگه ،اینام گفتن باشه،این بچه ایتقد درد داشت نمیتونست راه بره ،قبلشم چندروز مریض شد فکرکردن کروناست بستری شدبیمارستان گفتن کرونانیست ولی نفهمیدن چیه،اینام آوردنش خونه،تااینکه نوبت ام آرآی رسید پدرمادربی فکرش گفتن دردش کم شده نبردنش.تا دیشب یهو بچه بیهوش شده بردنش بیمارستان کودکان آزمایش وعکس گرفتن گفتن احتمالا سرطان مغزاستخوانه ،اصلا شوک شدیم گفتیم حتما اشتباهه ،بچه رو امروزصبح بیهوش،کردن ازکمرش نمونه مغزاستخوان گرفتن وآزمایش کردن گفتن بله سرطان مغزاستخوانه ،دیرهم آوردین،پرسیدن گفتن این استخوان درد نداشته تازه یادشون افتاده ک یکساله بچه دستاش درد میکرده اهمیت ندادن،،این اواخرهم رنگش زردشده بوده لاغرشده بود فکرمیکردن چون افتاده ترسیده..الان پدرمادرش(مادرشم بارداره)دارن خودشونو میکشن ..ازفرداباید شیمی درمانی بشه سریع..شمارو به خدا ،شمارو به عزیزانتون قسم میدم دعا کنید..دعا کنید خوب بشه .دکترگفته خداقل ۲سال طول میکشه درمانش.همین اول ۱۸ملیون فقط واسه یه آزمایش خواستن .بااینکه ندارن ولی جهنم پول.جورمیشه..من به دل پاک شما اعتقاد دارم توروخدا براش دعا کنید.بچه ی اول خواهرزادمه اسمش پانیذ،مادرش بارداره دکترگفته شاید ازون بچه حدیده پیوند مغزاستخوان کنیم ..دعا دعا دعا ازتون خواهش میکنم..ازدیشب ما زندگی نداریم.باباش(خواهرزاده م)داره خودشو میکشه.شوک شده .فکرکن دیروز این موقع خوب وخوش بوده ها..امروز اینطوری..

توروخدا دردای کوچک رو سرسری نگیرید نگیدبچه س خودشو لوس میکنه .اگ پارسال واسه درددستش رفته بود دیر نمیشد..اون ازسرسره افتادن پیام خدابود ک اینابرن mriبدن بفهمن اینام نرفتن..عاجزانه محتاج دعاتون هستیم ..عاجزانه..ازته قلبتون دعا کنید.الهی که خودتون و بچه ها واطرافیانتون همیشه سالم باشید..هردعایی بلدین بخونید.حمد شفا ،و.... ممنونم ازهمتون عزیزای دل ..خدا یاورتون باشه ..🙏🙏🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..
 ازسرسره افتادن باعث سرطان شده ؟

نه عزیزم ..دلیلش چیز دیگه ای بوده ولی جون ازسرسره افتاد خیلی دردغیرعادی داشت .بچه ی سالم نباید اینقد درد میداشت ..این درد مال سرطان بوده ک با افتادن ازسرسره شدید شده .اینا اگ میرفتن mriمیدادن میفهمیدن ک این درد مال سرسره نیست نگو داشته استخوانای بچه تخلیل میرفته..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازسرسره افتادن باعث سرطان شده ؟

ازیکسال قبل دستای بچه درد میکرده اینا اهمیت نمیدادن شاید علایم دیگه هم داشته ..باید پدرمادرش دقت میکردن وحساس میشدن..حتی خواهرم که مادرشوهر مادربچه ست به مامان بچه گفته پانیذ یه مدته زرد شده داره لاغرمیشه مثل بچه های سالم نیست ..به مامانش برخورده که چرا واسه بچه م حرف درست میکنی درصورتیکه مادربزرگش بوده دلش میسوخته ..ولی خب اهمیت ندادن..یکی ازعلایم این بیماری تندتند مریض شدنه ک این بچه همش مریض بود این یکسال اخیر..این سرسره پیام خدا بود ک اینا فکرکردن دردش مال سرسره ست خودش خوب میشه..اینقد پیروی کرده ک دکترگفته بلافاصله ازفردا شیمی بشه

توی این یک سال چه علایمی داشت   بچه ؟واینکه یک سال ام آر ای رو عقب انداختند ؟

ام آر آی وقضیه ی سرسره مال سه ماه پیشه .سه ماه پیش افتاد بردن دکتر mriنوشتن واسه دوماه بعد ،ک یکماه پیش نوبتشون شد بازنبردن ..تنها علامتی ک من خبردارم همین دست دردش بوده چون تواین مدت بخاطرکرونا ارتباط نداشتیم اینم خواهرم ک مادربزرگ بچه ست گفت دستش درد میکرده تواین یکسال اخیر..من هنوز نتونستم با مادربچه حرف بزنم طاقت ندارم ..همشون حالشون بده.ولی حتما علایم دیگه هم داشته ..

براش دعا کردم   صلوات فرستادم به حق قرآن خدا شفاش بده و سلامتی اشو به دست بیاره   خیلی زود ...

فداتون بشم الهی که هرچی دل مهربونتون میخواد خدا نصیبت تون کنه 🙏