۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
جواب آزمایش همسرمه کسایی که تجربه دارن بیاین کمک لطفا . خودم حس کردم خیلی ضعیفه .۱۰روز دیگه وقت دکترداریم .
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم ،معمولا باید گروه ویتامین ب ودی رو تقویت کرد ایندو باعث جذب بیشتر مواد معدنی میشه کمبود ویتامین دی باعث کمبود جذب اهن میشه وکمبود اهن ویتامین دی وکلسیم رو نمیزاره جذب بشه کمبود هردو ضعیفی وکم وزنی وبی انرژی وخستگی همراه داره ،پس ایندو روباید همیشه تنظیم نگهداریم خب چهارشیره ،خرما ،انجیر ،انگور ،توت ،هرروز قاطی باهم خورده بشه قبل وبعدش اب نخورن تا نیمساعت ،قهوه ،چایی هرچیزی کافئین نخورن ویتامین سی جوشان روزی دوتا ،اب قلم ،ویا پای مرغ وهفتگی استفاده کنن ،چربیش گرفته بشه باهمون روشی که قبلا گفتم ،شیر خشک نیدو هرروزباشیر نیم چرب مصرف کنن 4قاشق ،هفته ای 3بار موز مصرف کنن ،ارده با خرما هفته ای 3بار صبحانه ،مولتی ویتامین کامل ویا مکمل ویتامینی مصرف کنن ،مایعات زیاد بخورن اما قبل وبعد وعده ها نخورن ،درعرض یکماه معجزه ش رو میبینن عزیزم
سلام عزیزم ،معمولا باید گروه ویتامین ب ودی رو تقویت کرد ایندو باعث جذب بیشتر مواد معدنی میشه کمبود و ...
کلی داروی بدنسازی خورده اونا باعث شدن . قهوه که هرروز میخوره وورزش سنگینم انجام میده . اینا تاثیر داره؟ خورراکش خوبه کلی گرمیجات خورده بهتر از آزمایش قبلیشه اما بازم ..