2777
2789
عنوان

جواب آزمایش اسپرم

11928 بازدید | 254 پست

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

جواب آزمایش همسرمه کسایی که تجربه دارن بیاین کمک لطفا . خودم حس کردم خیلی ضعیفه .۱۰روز دیگه وقت دکترداریم . 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرمال نیست متاسفانه

خیلی ضعیفه؟ یعنی چیش نرمال نیس ؟ 

سلام عزیزم ،معمولا باید گروه ویتامین ب ودی رو تقویت کرد ایندو باعث جذب بیشتر مواد معدنی میشه کمبود ویتامین دی باعث کمبود جذب اهن میشه وکمبود اهن ویتامین دی وکلسیم رو نمیزاره جذب بشه کمبود هردو ضعیفی وکم وزنی وبی انرژی وخستگی همراه داره ،پس ایندو روباید همیشه تنظیم نگهداریم خب چهارشیره ،خرما ،انجیر ،انگور ،توت ،هرروز قاطی باهم خورده بشه قبل وبعدش اب نخورن تا نیمساعت ،قهوه ،چایی هرچیزی کافئین نخورن ویتامین سی جوشان روزی دوتا ،اب قلم ،ویا پای مرغ وهفتگی استفاده کنن ،چربیش گرفته بشه باهمون روشی که قبلا گفتم ،شیر خشک نیدو هرروزباشیر نیم چرب مصرف کنن 4قاشق  ،هفته ای 3بار موز مصرف کنن ،ارده با خرما هفته ای 3بار صبحانه ،مولتی ویتامین کامل ویا مکمل ویتامینی مصرف کنن ،مایعات زیاد بخورن اما قبل وبعد وعده ها نخورن ،درعرض یکماه معجزه ش رو میبینن عزیزم

اون تیتر که قرمز زده نرمال نیست ..خیلی واضح نتونستم بخونم .شکل وحرکت ومقدار رو ضعیف زده فکر کنم ...

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

تحرک و مورفولوژی پایین تر از نرماله

سونو داده شوهرت ببینی واریکوسل داره یا نه؟

اگه واریکوسل باشه شاید پیشنهاد عمل بدن و بعدش هم دارو و تقویتی اگه واریکوسل نباشه فقط دارو

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

منم شوهر از داد مشکل داشت.

دارو خورد دوماه خوب شد.مشکل تحرک و عدم تحرک رو ب جلو داشت.

من که زدم نت.همه رو اورد هر کدوم مال چیه.

برنامه مترجمم دارم رو اونم زدم معنیا رو اورد😁

بزن اونجا همه رو راحت میفهمی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم شوهر از داد مشکل داشت. دارو خورد دوماه خوب شد.مشکل تحرک و عدم تحرک رو ب جلو داشت. من که زدم نت ...

الان حامله ای

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام عزیزم ،معمولا باید گروه ویتامین ب ودی رو تقویت کرد ایندو باعث جذب بیشتر مواد معدنی میشه کمبود و ...

کلی داروی بدنسازی خورده اونا باعث شدن . قهوه که هرروز میخوره  وورزش سنگینم انجام میده . اینا تاثیر داره؟ خورراکش خوبه کلی گرمیجات خورده بهتر از آزمایش قبلیشه اما بازم ..

ضعیفه برا اولی اقدامی 

دوتا سقط داشتم الان تحت نظرم 

الان حامله ای

اره 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم شوهر از داد مشکل داشت. دارو خورد دوماه خوب شد.مشکل تحرک و عدم تحرک رو ب جلو داشت. من که زدم نت ...

تهرانی ؟

دکتر شوهرت کی بود ؟

چه داروهایی خورد؟

بچت پسره ؟

تحرکش آ چند بود ؟

چند ماه بعد باردار شدی ؟ 

منم شوهرم ضعیفه واس دومی اقدامم یه دخمل ناز دارم دوست دارم دومی پسر بشه سر دخترمم ضعیف بود ولی من باردار شدم میگن با تحرک ضعیف پسر نمیشه بچه 

ساقی جان خیلی واضح نیست ولی من شوهرم آزمایش اسپرم داده قبلا و نرمال بوده میتونم اونو برات بفرستم بخونی مقایسه کنی

خدایا همه چیو ب خودت سپردم کمکم کن🤲مامان شدم بعدازکلی امتحان ازجانب خدا...الحمدلله رب العالمین.خدایادامن همه منتظرا روسبز کن...