mobina2000 مدیر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 321 عنوان کیا گوشی آیفون دارن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 37 پست میگن برنامه های ایرانی روش جواب نمیده مثل روبیکا و سروش و ایتا و...راست میگن؟؟؟ خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖 1400/04/06 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hashtadi عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 693 اینا فقط برای پز می خرنوگرنه سگ بارشون نیسعین سگ دروغ میگنمن هر کس رو دیدم با ios کار کرده وهم با android Android رو ترجیح داده
donya_jiji عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 451 پس نمیخرم به درد سرش نمی ارزه دردسر خاصی نیست و اینکع ارزششو داره🤷🏻♀️ 😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.
mobina2000 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 321 اینا فقط برای پز می خرن وگرنه سگ بارشون نیس عین سگ دروغ میگن من هر کس رو دیدم با ios کار کرده ... آره شیومی میگیرم خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
mobina2000 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 321 دردسر خاصی نیست و اینکع ارزششو داره🤷🏻♀️ اوکی خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 مننصب نکنی بهتره چون خودش متوقف میکنهمن دیجی کالا و اسنپ و برنامه های بانکی و نسخه تحت وب ش و دارم تا الان ک اوکی بود نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
ماتيلداا عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1118 با سیبچه باید بگیری کلا من از اول ایفون داشتم با اندروید نمیتونم کار کنم آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 اینا فقط برای پز می خرن وگرنه سگ بارشون نیس عین سگ دروغ میگن من هر کس رو دیدم با ios کار کرده ... بیشعور و بی ادب چقد تشریف داریمتاسفم براتگربه دستش ب گوشت نمیرسه میگ پیف پیف بو میده نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 آره شیومی میگیرم شیاومی دوربینش شدید افت میکنهاز ما گفتن نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
احساس_آبی عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 2639 اینا فقط برای پز می خرن وگرنه سگ بارشون نیس عین سگ دروغ میگن من هر کس رو دیدم با ios کار کرده ... ببند دهنتو@نی_نی_یار_3 کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️
نازنین_عاشق_لباشک عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 4654 شیاومی دوربینش شدید افت میکنه از ما گفتن خودِ گوشی هم هنگ میکنه شدید دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 خودِ گوشی هم هنگ میکنه شدید دقیقاخیلی داغونه اولش خوبه فقطتو اون رنج قیمت هواوی یا همین سامسونگها بهترن نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
خوشگل_آقامون عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 1332 عزیزم اگه قصدت خریده اصلا منصرف نشو من 7پلاس داشتم عالییی بود الانم میخامxبگیرم لطفا قبل از گرفتن قیافه،از داشتن آن اطمینان حاصل فرمایید!🤣💔
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 19492 اینا فقط برای پز می خرن وگرنه سگ بارشون نیس عین سگ دروغ میگن من هر کس رو دیدم با ios کار کرده ... وااا سگ بارشون نیست چیه؟!من ایفون داشتم قبلن. کیفیت دوربینش عااالی. اصلا هنگ نمیکنه. اندروید به دو پول هم نمی ارزهدوباره بخوام بخرم همون ایفون میخرم
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7390 دقیقا خیلی داغونه اولش خوبه فقط تو اون رنج قیمت هواوی یا همین سامسونگها بهترن هواوی اصلا بدرد نمیخورهمن اولین گوشیم هواوی بود بعد یه مدت یهو سوخت 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7390 عزیزم اگه قصدت خریده اصلا منصرف نشو من 7پلاس داشتم عالییی بود الانم میخامxبگیرم کدوم سری از آیفونهاجلوش دکمه داشت خیلی باحال بود سری ۱۲ نداره😪 من میخوام ۱۲ پرومکس بگیرم اما خزش کردن انقد که فیک ازش زدن و دست همه دیدم 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁