2777
2789
عنوان

کیا گوشی آیفون دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا فقط برای پز می خرن وگرنه سگ بارشون نیس عین سگ دروغ میگن من هر کس رو دیدم با ios کار کرده ...

آره شیومی میگیرم

خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖
دردسر خاصی نیست و اینکع ارزششو داره🤷🏻‍♀️

اوکی

خدایا اگر صد هزاران بار سجده شکر به جای بیارم باز هم در مقابل نعمتی که به من دادی کم است.💖👼خدایا شکرت👼💖

من

نصب نکنی بهتره چون خودش متوقف میکنه

من دیجی کالا و اسنپ و برنامه های بانکی و نسخه تحت وب ش و دارم تا الان ک اوکی بود

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
اینا فقط برای پز می خرن وگرنه سگ بارشون نیس عین سگ دروغ میگن من هر کس رو دیدم با ios کار کرده ...

بیشعور و بی ادب چقد تشریف داری

متاسفم برات

گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگ پیف پیف بو میده  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

ببند دهنتو

@نی_نی_یار_3  

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️
خودِ گوشی هم هنگ میکنه شدید

دقیقا

خیلی داغونه اولش خوبه فقط

تو اون رنج قیمت هواوی یا همین سامسونگها بهترن

وااا سگ بارشون نیست چیه؟!

من ایفون داشتم قبلن. کیفیت دوربینش عااالی. اصلا هنگ نمیکنه. اندروید به دو پول هم نمی ارزه

دوباره بخوام بخرم همون ایفون میخرم

دقیقا خیلی داغونه اولش خوبه فقط تو اون رنج قیمت هواوی یا همین سامسونگها بهترن

هواوی اصلا بدرد نمیخوره

من اولین گوشیم هواوی بود بعد یه مدت یهو سوخت  

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
عزیزم اگه قصدت خریده اصلا منصرف نشو من 7پلاس داشتم عالییی بود الانم میخامxبگیرم

کدوم سری از آیفونهاجلوش دکمه داشت خیلی باحال بود سری ۱۲ نداره😪 من میخوام ۱۲ پرومکس بگیرم اما خزش کردن انقد که فیک ازش زدن و دست همه دیدم

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁