بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا میگید بچه اسفندی نباشه بهتره برام سواله تو یه تاپیک دیگه هم بحث همین بود
آخه آخر ساله.و من نیمه دومی دوس ندارم.
البته همه اینا دست خدا هست😅
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
یکی از اقوامما میگه اقدامکردم واسه بارداری ولی فرداش پشیمون شدمگفتمسنم بالاس از پسش برنمیامو .. ...
یعنی خدا قربونش برم همیشه برعکس عمل میکنه.دیدین؟!!!
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
وقتی چند ماه اقدام کنی و خدای نکرده نگیره.فقط از خدا بچه میخوای دیگه ماهش مهم نیست. رو این مسائل بی ...
وای واقعا همینه.
یه کوچولو ته دلم میگم خرایا این ماه نه.
بعد دوباره عذاب وجدان میگیرم😶😶