2777
2789
عنوان

دیسک کمر توروخدا ببیاین کمک

257 بازدید | 16 پست

زمانی که باردار بودم داشتم لیز میخوردم خودمو سفت گرفتم فشار اومد به کمرم 

الان تو عکس نوشته مهره s1 و l5 کمرم فاصله خفیف افتاده ارتوپد گعت نیاز به ام ار ای نیست

فیزیوترامی میرم برق و لیزر میزنن ولی الان علاوه بر کمر درد پادردم بهش اضافه شده

خیلی نگرانم توروخدا یکی بیاد راهنماییم کنه،ینی دیگه خوب نمیشم؟یکم سرپا میمونم کمر درد و پادرد اذیتم میکنه

پام خیلی برام سنگین شدن همش میترسم نکنه فلج شم

کسی بوده مثل من و الان به زندگی عادی برگشته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا ۴ جلسه پام خیلی سنگینه و درد داره میترسم فلج شم

باید همه جلسه هاروبری که نتیجه شوببینی،شوهرم من هم دیسک کمرداشت ده تا جلسشورفته بود هیچ تغییری ندیدولی چند جلسه دیگشو روکه رفت دردهاش کم شد تا خوب شد

شوهرم دردازکمرش میزد توی پاهاش وکمرش خم شده بود وازدردنمی تونست کمرشوصاف کنه

باید همه جلسه هاروبری که نتیجه شوببینی،شوهرم من هم دیسک کمرداشت ده تا جلسشورفته بود هیچ تغییری ندیدو ...

دکتر برای من ده جلسه نوشته

خدا کنه بهتر شم خیلی نگرانم و استرس دارم

دلم میخواد به زندگی عادی برگردم

باید همه جلسه هاروبری که نتیجه شوببینی،شوهرم من هم دیسک کمرداشت ده تا جلسشورفته بود هیچ تغییری ندیدو ...

من به اون حد نرسیدم گفت فاصله خفیفه و بیشتر التهابه اما اون موقع درد پا نداشتم الان دارم که فکر کنم به دیسک رسیده

ولی یکم که سرپا میمونم پادرد و کمر درد دارم

دکتر برای من ده جلسه نوشته خدا کنه بهتر شم خیلی نگرانم و استرس دارم دلم میخواد به زندگی عادی برگرد ...

انشاءالله خوب میشین،برای شوهرم بیست جلسه نوشته بود،قبل لیزر کردن حجامت کرد،آمپول زدن توی کمرش یک هفته خوب شد ولی دوباره دردکمرش برگشت،الان دوساله که لیزرکرده،ولی بایدرعایت کنه چیزهای سنگین بلندنکنه وازتوالت فرنگی استفاده کنه