2777
2789
دوستای عزیز ما اگه خدا بخواد یازده اسفند میخواییم برا زیارت بیایم شهر مقدستون میخواستم بدونم اون موقع هوا چه جوریه که بدونم چه لباسایی برا خودمو بچه ها ببرم یعنی خیلی سردتر از آبان ماهه آخه پارسال آبان اومدیم مشهد هوا سرد بود
لباس کودک شیک از کجا میتونم تهیه کنم غیر از الماس شرق و پروما
لباس مردونه و کیف و کفش چطور
آدرس هم بدید ممنونتون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم مشهد احتیاط واجب هم لباس گرم بردار هم پتو این جور چیز
پاساز فردوسی خیابان خسروی هم خوبه جنت هم هستت خیابان ازاد شهرم هست
این جنت وکلا خسروی همه چیز داره قیمتاشم نسبتا خوبه اگر ارزون می خوای 17 شهریور برو اونجاهم مخصوص لباسه هم بچه گانه مردانه زنانه قیمتاش خوبه البته اگر بخاطر عید نگرون نشه
اولا ازکجا میان اگه تهرانی خوب خرید بهتر تهران بکنی
ثانیا مشهد به چهار فصل معروفه یعنی تو یه روز هم بهاریه هم تابستونی هم زمستونی خیلی قابل پیش بینی نیست قبل از اومدن از رو سایتهای آب و هوایی چک کن اما لباس گرم حتما یه دست برداری
برای خرید هم بستگی به وقتت داره وسلیقه ایه و مهمتر از همه هزینه
مرکز سیسمونی مشهد پاساژ فردوسیه -تو خیابان خسروی اما خوب مغازه زیاد و مدلها مختلفه
مرکز کیف و کفش خیابان دانشگاه
ولی همه جا مغازه شیک و چیزهای خوب هست بستگی به خودتون داره
راستی نی نی دختر یا پسر
ممنونم از همگی
آوا جون دوتا نی نی دارم یه دختر و یه پسر البته پسره دیگه نی نی نیست مرده واسه خودش
من از خوزستانم اینجا اسفندماه خیلی گرم میشه برا همین تصور سرما تو اسفند برامون باورنکردنیه
آوا جون واقعاً همینطوره که میگی پارسال آبان ماه که رفتیم ظهرش گرم و شبش خیلی سرده اما سرماس زمستونتون رو تجربه نکردم اما به نظرم سرمایی که شما دارید خیلی لطیفه آدمو اذیت نمیکنه
ماشاله چقدر مشهدی داریم
وای بچه ها منو ترسوندین یعنی اونقدر سرده که نتونیم بریم بیرون دلم لک زده واسه حرم دوست دارم همش اونجا باشم خوب برا پاساژاش مشکلی ندارم داخلشون سرد نیست احتمالاً