2777
2789
عنوان

خبرچینی همسرم به خانوادش

263 بازدید | 9 پست

یه کینه ای از خواهرشوهرام داشتم چند هفته بعد اومدم برای شوهرم تعریف کردم قشنگ زنگ زد بهشون عابرومو برد گفت بهشون داره فحشتون میده مامانشم زنگم زد گفت ما چه بی احترامی بهت کردیم

من هفته ای یه بار میرم اونجا بعد هر روز خواهراش میان اونجا بعد همون شبی که ما بودیم نیومدن منم به شوهرم گفتم به خاطر ما نیومدن برگشته طرفداری کردن ازشون که دلشون خواسته نیومون منم گفتم حالا چه خری هستن زنگ زد بهشون قشنگ گفت داره بهتون فحش میده

نیومدن که نیومدن بچه ای مگه ؟؟ انقد مهم بود نبودنشون که این رفتارو کردی؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مرد هم خاله زنک میشه؟    

شوهرم انقدر تودار که نگو ...یعنی میخوای چیزی کسی نفهمه فقط شوهر خودم 😊اصلا گذشته اش تعریف نمیکنم ....ولی مامانش انقد اهل غیبت ماشالله نگو....راز همه رو به من میگه ...

وای چرا اینکارو کرد همسرت ایش

حالا دیگه بشناسش هیچی نگو

اصلا یه مدت باهاش حرف نزن اگه گفت چته بگو میخای همه جا خبر ببری من چی میگم؟ منم هیچی باهات حرف نمیزنم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...