2777
2789
عنوان

شده از دست خدا شاکی بشید؟

334 بازدید | 43 پست

سلام خوبین؟

من که این چند وقته از خدا خیلی شاکی ام نمیدونم چرا هر چی ازش میخام کمکم نمیکنه به خودشم میس÷ارم یه کاریو همیشه نتیجه عکس میده حساب می کنم من اینقدرام بنده بدی نیستم نمیدونم چیکار کنم حالم گرفتست احساس میکنم دیگه خودشم پشت و پناهم نیست

خواهرزاده ودختردایی جوونم که فوت کردن 😔😔😔😔😌اماطلب بخشش کردم امیدوارم دیگه تکرار نکنم 😔😔

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شده ولی اوضاعم هی بدتر شد تا یاد گرفتم شکر گذاری کنم فهمیدم که همه اونا بخاطر ناشکری و کفر گفتنای خودم باشه

دیدم خیلی چیزا هست که قدرشو نمیدونستم و الان میدونم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

خیییلی . به خاطر رایطی که توش بودم و نمیتونستم تغییر بدم . به خاطر ادمهایی که دره ای ارزش براشون نداشتم و تو برهه ای از زمان نمیتونستم حذف کنم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

برای هر کاری خودت هم باید نهایت تلاشت رو بکنی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

شکرگذاری میکردم که عموم جوون فوت  کرد ولی ذره ای ناشکری نکردم فقط حالم که بد میشد میگفتم خدایا تو گریه های منو دلیل ناشکری من ندون من فقط دلتنگشم ولی ازت ممنونم که تا 24 سالگی یه عموی مهربون و عالی داشتم 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

دوست عزیزم ناامید نباش خدا همیشه حواسش بهتون هست بعضی موقع ها حتما چیزی به صلاح نیست که جور نمیشه باور کنید انقدروهنوز چله دعا نماز خوندم ومیخونم و ایمان دارم که خدا کمکم میکنه و صدامو میشنوه ناامید نباش براتون صلوات فرستادم انشالله که مشکل تون زودتر حل بشه التماس دعا

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
چه شکلی؟

یه دوره 28 روزه س تو نت سرچ کن دوره 28 روزه شکر گذاری با ویس ها 

اگر زندگیت عوض نشد بیا تو همین تاپیک هرچی خواستی بهم بگو

یک ماه پیش تو یه تاپیکی استارترش نوشته بود احساس پوچی دارم میخوام خودکشی کنم بهش گفتم فقط یکبار به حرفم گوش بده و شکر گذاری رو انجام بده امروز صبح که اومدم دیدم تو همون تاپیک نوشته چقدر حالش خوب شده و میخواد کتابشم بره بخونه

گریه م گرفت که انجامش و داده و حالش خوبه

مادرم تو بچگی رفت  ۳۸ ساش بود تو بدترین شرایط درس خوندم و مدت زیادی بیکار    پسر نوزادم جراحی قلب باز شد  عموی جوونم با پسر کوچکش تصادف کردن و رفتن  پسرخاله دانشجوم داداش ۸ سالم خاله های جوونم همه پشت هم فوت کردن   خدا فکر میکنه ما از سنگیم    لال شدم و کرخت نسبت به مرگهای پی در پی