2777
2789
عنوان

بدنم عادت به کیسه کشیدن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4097 بازدید | 41 پست
فکر کنم اخرین بار وقتی کیسه کشیدن که مامانم میبردم حموم😂کی حال داره دوساعت بشینه تو حموم.من دوشام ۵ ...

اگه کیسه نکشم پوستم تیره و پوسته ای میشه انگار دخترچوپون میشم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکی بود برام کیسه میکشید  مثل حموم هایی سنتی قدیم هرکسی همدیگرو کیسه میکشید  این همه ...

منم اگه خجالت نمیکشیدم میرفتم حموم عمومی بدنمو میدادم دست این پیرزن ها تا کیسه بکشن والا . این پیرزن ها منتظر یه گوش هستن برای غیبت 

بیرون که میای از حموم ابرسان و لوسیون بدن و این چیزا بزن عزیزم.پوستت خشکه حس میکنم

بله تا بحال لوسیون بدن نزدم

من کیسه کشیدن رو خیلی دوست دارم. هر وقت فرصت کنم 5 دقیقه بیشتر تو حمام باشم حتما کیسه میکشم حس میکنم پوستم سبک میشه

به نظرم شما پوستت خشکه که پوسته پوسته میشه بعد حمام . یا شوینده رو عوض کن یا چند بار پشت سر هم حمام های خیلی فوری برو. اینطوری پوستت وقت نمیکنه خیس بخوره و پوسته نمیشه 

من چند ساله کیسه های نانو رو استفاده میکنم . عالی هستن نیاز به سفید آب زدن ( روشور ) ندارن و وقتی م ...

چه خوب.

تا بحال کیسه نانو ندیدم اگه پیدا کردم حتما میخرم 

چه خوب. تا بحال کیسه نانو ندیدم اگه پیدا کردم حتما میخرم 

اره خیلی خوبن. ولی فکر نمیکنم راحت بتونی پیدا کنی

ما که اصفهانیم و توی بازار ندیدیم تا حالا . همیشه از دیجی کالا میخریم

من اولین بار 3 هزار تومن خریدم. ولی فکر کنم الان قیمتش حدود 50 هزار تومن باشه . هر یدونه اش چند سال برات کار میده

اما عالیه عالیه

نه ما پوست کلفتیم😂😀

من لیف پشمی خریدم. با شامپو بدن میزنم. خیلی راضی ام. امتحان کردی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود