2777
2789

سلام،پسر ۱۴ ماهم،دچار تب شد،پزشک براش ازیتروسین تجویز کرد،۴ شب بهش میدم،تبش بعد از سه روز کم شو و بعدم قطع شد،در ضمن دندون های نیش شم داره درمیاد ،بحاطره همینم یکم بی تاب،حالا سوال من اینکه از وقتی شربت میدم،غذا نمیخوره،صبح ها خوب نمیخابه،انگار دل درد،نمیدونم از داروی یا دندون در اوردن،کسی تجربه منو داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من خودم که ازیترو خوردم بعدش دل درد و دل پیچه گرفتم بچه هامم میخوردن چند روز بعد من شروع کردن ترسیدم دل پیچه بگیرن دیگه نداذم بهشون

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
راستش من خودم که ازیترو خوردم بعدش دل درد و دل پیچه گرفتم بچه هامم میخوردن چند روز بعد من شروع کردن ...

منم یک بار دیگ باید بهش بدم،چون میگن اگر دوره اش کامل نشه بدن در برابر بهش مقاوم میشه،برای دفعات بعد،ولی اگر بدونم دل درد شده دیگه نمیدم،حدس میزنم از همین دادو باشع