2777
2789
عنوان

جوک سری ۷۴😄

316 بازدید | 11 پست

داشتم تدریس آنلاین میکردم بابام میگه وا این چه سروضعیه برا خودت درست کردی خانم بیا ببین پسرتو🤣 میگم :چشه مگ پدر من؟

میگه از بالا تیپ امیرحسین آرمان

پایین تنه، پیژامه شازده تو متهم گریخت رو پوشیده😂

یه بار زن ایتالیایی میاد ایران سوار تاکسی میشه عطرش خیلی خوشبو بوده راننده ازش میپرسه" ببخشید خانوم این چه عطریه ؟؟ زنه میگه نیناریچی از رم: بعد از چن دقیقه راننده میگو...ه زنه میگه: این چه بویــیه ؟؟ راننده میگه: لوبیا چیتی از قم ...😂 😂

قرار بود واسه خواهرم خواستگار بیاد بابام به شوهر عمه ام گفت : شاپور تو نیا شوهر عمه ام گفت چرا ؟؟ بابام گفت : نمیخوام با دیدن تو فکر کنند ما به هر کی از راه رسید دختر میدیم😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‏به بابام گفتم دوست داری منو تو تلویزیون ببینی؟ گفت اره باعث افتخاره بدو بدو رفتم فلشمو زدم به تلویزیون عکسمو باز کردم. فقط بعدش یه ناامیدی خاصی تو چهره اش دیدم😂😂

ایرانيا رو از چهار تا چيز ميشه شناخت : - همشون زيرشلواري آبي راه راه دارن

- هر قلوپ نوشابه كه ميخورن به شيشه نگاه ميكنن ببينن تا كجاش رفته

- جلوي در واميستن و به جاي اينكه بگن بفرمايين تو، ميگن حالا چرا نميان تو؟

- بستني ليواني كه ميخورن حتما درش رو ميليسن😂😂  

وزارت بهداشت لیست اولویت واکسن کرونا را بدین ترتیب اعلام نمود!

۱- خانم‌های باردار بالای ۶۵ سال

۲- دختران باردار زیر ۵ سال

۳- مردان باردار

۴- زنان مبتلا به سرطان پروستات

۵- مردان مبتلا به سرطان رحم

۶- کودکان مبتلا به کهولت سن

۷-جمعی از مسئولین محترم☺

️ بقیه افراد هم لطفا بیشتر مراقب خود باشند.😐😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂😂وای خدا

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

فقطاونی ک گفت ب باباش منو تلوزبیون ببینی😂😂😂😂😂😂

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
😂😂😂😂😂 خیلی خوب بود

❤❤

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😂😂😂😂وای خدا کمپین_انرژی_مثبت#   انرژی-مثبت#  

هووم یادم باشه این هشتکو بزنم

کم.ین_انرژی_مثبت#  

الهی همیشه خوشحال باشی

مرسی همچنین😘

هووم یادم باشه این هشتکو بزنم کم.ین_انرژی_مثبت#  

😍😍😍مرسیییی

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
😍😍😍مرسیییی

تو مرسی❤

تو مرسی❤

😘😘😘😘