2777
2789
عنوان

سابلیمینال

128 بازدید | 10 پست

سلام خانما شما تا بحال از ساب استفاده کردین؟ نتیجه گرفتین؟ مثلا ساب زیبایی یا اینکه قانون جذب یک خانمی گفته بود که یجای لامپ خانوش میکرد عکس بینی دلخواهش گذاشته جلوش و تلقین کرده که همون شکلیه بعد یک مدت گفته که بینیم حالت دار شده شما اگه از قانون حذب یا ساب استفاده کردین لطفا بگین نتیجه دیدین و چطوری استفاده کردین و ساب رو از کجا تهیه کردین

کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ساب جذب پول گرفتم و واقعا وقتایی ک استفاده میکردم خیلی خیلی زود نتیجه میگرفتم

بنظرتون رو ضرری نداره ؟ از کجا تهیه کردین 

من اینها رو نمیدونم چه قدر کارآمده  ولی میدونم اون چیزی که زن رو زیبا میکنه انرژی زنانه اون ه ...

درسته ❤اما بعضی وقتا برای بالا بردن اعتماد بنفس باید یک تغییری ایجاد کرد

فدات فقط پیجای زیادی هستن مواظب باش پیج اشتباهی رو فالو نکنی و یه وقت هزینه ی اشتباهی نکنی داخل پ ...

اهان باشه گلم ❤