2777
2789
خب قبول کن وقتی اینجایی یعنی درس نمیخونی☹☹☹

ادمه عزیزم ماشین که نیس دایم درس بخونه خب یکم تفریح استراحت..

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن عزيز دلم ارزوي موفقيت دارم برات

اما تو مسير هدف اين چيزا زياده، بايد چشمت كور و گوشت كر باشه 

و همچنين بهتره روي دوستاي دورت تجديد نظر كني و موفيقتتو با كسايي جشن بگيري كه خوشحال ميشن ازش 👍🏽

حسودع  بلاگرشی بهت مدرک نمیدن که  حداقل دکتر میشی باعث افتخاری

دقیقا همینو بهش میگم بازم حرف خودشو میزنه 

فردا میرم بهش پیام میدم که نمیخوام باهاش دوست باشم دیگه کات میکنم 

قطع رایطه کن مشخصه حسودیش میشه توام بگو تهش ک چی بلاخره باید یه کاز خوب داشت برای زندگی برنامه ریزی کرد ن اینکه مثل تو هررود وقت باارزشمو ب ببطالت بگذرونم

💜Army 

باهاش کات کن تا بعد کنکور بهش بگو عزیزم بهتره یه مدت با هم ارتباط نداشته باشیم تا دوستیمون پررنگ تر بشه یهو دوباره همو ببینیم شک نکن از حسادته منم وقتی برای کنکور میخوندم دخترهای فامیل هی دخالت میکردن یه روز برگشتم کلک زدم گفتم دیگه نمی‌خوام بخونم یعنی ذوق کردنا ولی دیگه کاری به کارم نداشتن و من همچنان میخوندم 

خر اونه که نیفهمه

تو که میفهمی استعدادشو داری چرا اون باید رو‌تو تاثیر بذاره

درستو بخون اگه دندونپزشکم بشی دیگه کجا تو اونو میبینی

از حسادت میترکه

خودش کع نمیتونه نمیخواد توهم موفق بشی

بیخیال اون و بقیه حسودا مقتدر به درست برس تا روی همه شونو کم کنی در اینده ای نزدیک

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

خب چه کاریه مگه مرگ و زندگی تو دست اونه یه دوسته همین میتونی از همه جا بلاکش کنی و باهاش به کلی کات کنی بره .همیسه آدمای سمی رو از زندگیتون پاک کنید تا آرامش پیدا کنید مجبور نیستی که باهاش هم کلام بشی .بشین درستو بخون بهش فکر نکن حذفش کن از همه جا حتی از فکرت از مجازیت از حقیقیت 

اسی من هم انگاری حامله ام، هم دارم برا تغییر رشته درس میخونم هم کنکور، اما همه میگن به جایی نمیرسی و ...

خیلی کاره خوبیه نباید به حرفه بقیه گوش بدیم از حرف بقیه برای ما نون و اب در نمیاد 

ولی این دوست من انقددددرررر توهین کرد بهم دیگه واقعا از شدت عصبانیت نشستم گریه کردم 

اسی من هم انگاری حامله ام، هم دارم برا تغییر رشته درس میخونم هم کنکور، اما همه میگن به جایی نمیرسی و ...

من بابچه معلم شدم انقدم مسخرم کردن اون اوایل درس خوندنم.حالاانگشت به دهن وایسادن نگاه میکنن

حتما تلاشتو بکن ک ب ی جایی برسی 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|