2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مشکل داره جنینتون با پزشکتون مشورت کنین

اگر سالمه، هر دو بچه های شما هستن، حق ندارین به خاطر یه بچه ، بچه دیگه رو بکشین

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
اگر مشکل داره جنینتون با پزشکتون مشورت کنین اگر سالمه، هر دو بچه های شما هستن، حق ندارین به خاطر یه ...

امروز بیبی چک زدم مثبت شد واقعا نه روحی نه جسمی امادگیشو ندارم

نکردم هنوز  ولی میخوام قرص بخورم

ببین عزیزم درسته الان بچه ی شیر خوار داری حسابی کلافه ای و واقعا با یه بچه ی دیگه شرایط خیلی خیلی سخت میشه ولی تو رو خدا اگه جنینت سالمه و مشکلی نداره سقطش نکن چون تا اخر عمرت عذاب وجدان داری و پشیمون میشی 😣

امروز بیبی چک زدم مثبت شد واقعا نه روحی نه جسمی امادگیشو ندارم

عزیزم یا باید جلوگیری میکردی

یا اگر جلوگیری نکردی عواقبش رو خودت باید گردن بگیری نه بچه بی پناهت

من چهار سال پیش توی موقعیت امشب شما بودم، پسرم هنوز یک سالش نشده بود و شرایط زندگیم اونقدر سخت بود که شاید خیلی ها بهم حق میدادن واسه سقط، ولی تموم سعیمو کردم که شرایط زندگیم رو درست کنم، بچمو‌ نگه داشتم و این یه انگیزه شد برام که شرایطم رو تغییر بدم، اون بچه متاسفانه خودبخود سقط شد ولی تموم مشکلات من حل شد، فرشته ای بود که اومد، امتحانم کرد، همه چیز رو درست کرد ولی نموند

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  
عزیزم یا باید جلوگیری میکردی یا اگر جلوگیری نکردی عواقبش رو خودت باید گردن بگیری نه بچه بی پناهت م ...

خانوم حرفاتون خیلی به دلم نشست 

خودم هم واقعا برای اینکار دودلم

بخاطر رفتارهای بد شوهرم تصمیم به اینکار گرفتم 

توکل به خدا

امیدوارم خودش کمکم کنه