2777
2789
در روز ۱۵ دقیقه میزنم 

حلقه باید سنگین باشه روزی نیم ساعت سه ماهه آبش میکنی

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبک یا سنگین چه نوعی باشه اگه تجربه دارین

سنگین باشه اوایل ۱۵ دقیقه در طول روز بعدا ۳۰ دقیق در طول روز باشه سه ماهه آبش میکنی  راستی به دو جهت هم بزن که یکسان باشه

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
دراز نشست واقعا سخته کمر آدم داغون میشه

موافقم

ولی چیکار کنیم؟منم مشکلم همینه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
حلقه که میزنم در روز هم ۸ لیوان اب میخورم برای همین جای چایی نمیمونه برام 😂

نه دیگ اشتباه میکنی چای سبز حتی اگه ورزشم نکنی ماهی ۱ تا ۲ کیلو ازت کم میکنه از عطاری بخر بخور عالیه چربی سوز شدیده قبل ورزش و پیاده روی چربی سوزی دوبرابر میکنه