2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا تحمل؟ 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

برا من خیانت کرد چند بار برگشت الان تحت نظر مشاوره وروانپزشکیم زندگیمون خوبه یه زندگی ایده آل شده خداروشکر 

اگه شوهرت ازکارش پشیمونه وزندگیتو دوست داری راه منو برو موفق میشی 

برا من خیانت کرد چند بار برگشت الان تحت نظر مشاوره وروانپزشکیم زندگیمون خوبه یه زندگی ایده آل شده خد ...

عزیزم ،بیش فعالی جنسی داره. با رابطه جن سی  معمولی ارضا نمیشه. با یک نفر ارضا نمیشه

علنا به من میگه بمون بچه رو بزرگ. کن منم باید با دوسه نفر هر دفعه بخوابم تا ارضا شم

شوهر منم خاعن هست ولی باید بسوزم و بسازم

چرا خودتو عذاب میدی چرا مشاوره نمیری چرا دوره ی درمانتو شروع نمیکنی عزیزم تو باید زندگیت درست بشه 

باید قرص بخوری برای حال بهترت

خواهشا اشتباه منو نکن من سه سال سوختم وافسردگیم شدیدتر شده بود بلند شو بساز 

عزیزم ،بیش فعالی جنسی داره. با رابطه جن سی  معمولی ارضا نمیشه. با یک نفر ارضا نمیشه علنا به من ...

خب با خودت باشه تا ارضا بشه..هرروز انجام بده.ببرش دکتر کمتر بشه.. ببخشید رک گفتم.

دخترم زندگیمه❤️
عزیزم ،بیش فعالی جنسی داره. با رابطه جن سی  معمولی ارضا نمیشه. با یک نفر ارضا نمیشه علنا به من ...

عزیزم حتما زیر نظر مشاور ببر روانپزشک حتما پشت گوش ننداز براش شرط بذار ییار سفت وسخت جلوش دربیا میتونی خودت تنهایی بری مشاوره وازش کمک بخوای ببینی چطوری میتونی راضیش کنی 

تو حق زندگی کردن داری مگه ادم چند بار این سنو این لحطه رو تجربه میکنه که مفت از دست بده