2777
2789

سلام عشقا 

پسرم ۶سالشه  امروز تو ماشین  ازم پرسید خدا چجوری تو دل ادما بچه میزاره اخه دلشون ک سوراخ نداره .من نمیدونستم چی جواب بدم گفتم بریم خونه بهت میگم .حالا الان ک خابید ولی اگر فردا بپرسه چی باید بگم.اینم بگم تو مساعل بلوغ و جنسی صفره صفره میدونم ک چیزی نمیدونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اپن مایندا میان میگن حقشه که بدونه تو باید از الان بهش اموزش تصویری هم بدی:|

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

بگو به خواست خودش میزاره فوضول نباش برو دنبال تیله بازیت😒😒😒

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
بهش بگو تو قدرت خدا شک داری؟ اینجوری بچه قانع میشه  منم همینجوری قانع شدم🥲

ااخه به این جواب ها راضی نمیشه من میشناسمش انقد گیر میده تا قانع بشه .من خودم تا پانزده سالگی نمیدونستم بخدا عیچوقت هم برام سوال نشده بود 

بهش بگو خدا قدرتش از هرچیزی بیشتری وقتی کسی عروسی میکنه خدا شب بچه میزاره تو دلشان تا مامان بابا بشن تنها نباشن..من وبابات هم عروسی کردیم بعد دیدم خدا توراگذاشت تودلم

اللهم عجل لولیک فرج 

پسر من یه بار وقتی ۶ یا ۷ سالش بود این سوالو پرسید 

منم گفتم وقتی من و بابا عروسی کردیم بعد چند سال دلمون خواست یه بچه ای داشته باشیم که عاشقش باشیم و زندگیمون شادتر بشه ، پس از خدا تو نماز و دعاهامون خواهش کردیم تا خودش اونجور که میدونه بهمون بچه بده 

علت و دلیل تمام کارهای خدا رو هم که ما نمی دونیم ، بعضی هاشو فقط خودش میدونه 

البته قبلش ازش بپرس که خودش چطور درباره این موضوع فکر میکنه ؟

بعضی وقتها بچه ها بیشتر از جیزی که مل فکر می کنیم می دونن و با سوال از ما میخوان بسنجن که جوابمون چیه ، چقدر راسته یا دروغ 

اگر جواب خاصی نداشت می تونی اینجوری جواب بدی