2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا امکان نداره ؟؟ نبض الان تشکیل شده ولی ضعیفه

نه قابل تشخیص نیست میتونی از دکترت بپرسی 

تازه ۷ هفتگی تو سونو قابل شنیدنه 

و از ۱۸ هفته بری بهداشت با دستگاه معمولی 

لطفا جواب بدین روز تخمک گذاریم رابطه مشکوک داشتم احتمال بارداری چن درصده؟دو روز گذشته و۱۱روز مونده به پری...فردا میشه۱۰روز چیکار کنم؟اسی ببخش لطفا خودتم میدونی جواب بده

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
۱۱ هفته چی شد؟ معمولا قبل ۷،۸ هفته سونو ساک خالی نشون میده

11 هفته فقط سونوی شکم رفتم خالی بود بعدش رفتم بیمارستان بستری شدم سقط کردم امکان داشت تو سونو واژینال جنین بود؟؟؟ زودتررفتم برا سقط؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
11 هفته فقط سونوی شکم رفتم خالی بود بعدش رفتم بیمارستان بستری شدم سقط کردم امکان داشت تو سونو واژینا ...

نه ۱۱ هفته دیگه درست بوده ۸و ۹ هفته ممکنه سونو معمولی خطا بده اما ۱۱ نه دیگه

نه قابل تشخیص نیست میتونی از دکترت بپرسی  تازه ۷ هفتگی تو سونو قابل شنیدنه  و از ۱۸ هفته ...

مگه دست بزاریم رو شکم صدای نبضمون رو میشنویم ؟؟ سمت چپ نزدیک پهلو میشه شما هم امتحان کنید ببینید صدای نبضتون رو میشنوید؟؟ سوال شد برام

سلام عزیزم خوبی منو یادت میاد راجب عروس هلندیم ازت سوال میپرسیدم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

اگه میشه جواب پستمو میدی بالاتر گفتم یا میتونی بیایی تایپک اخریم راهنماییم کنی

مگه دست بزاریم رو شکم صدای نبضمون رو میشنویم ؟؟ سمت چپ نزدیک پهلو میشه شما هم امتحان کنید ببینید صدا ...

اخه عزیزم اون کوچیکه 

من الان بخاطر فشارم بیمارستانم از ماما پرسیدم 

میگه اون نبض دست خودته

11 هفته فقط سونوی شکم رفتم خالی بود بعدش رفتم بیمارستان بستری شدم سقط کردم امکان داشت تو سونو واژینا ...

چی بگم 

معمولا ۱۱ هفته با سونو شکمی هم میبینن 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️