2777
2789
عنوان

تجربه دارهای کنکورلطفا بیایید

836 بازدید | 19 پست

بسته های آموزشی خوب سراغ دارید؟ بسته آموزشی خوبه یا کلاس کنکور ؟کتاب تست برای تجربی ها چی بهتره؟

کلا هر تجربه ای دارید بگید ممنونم

بسته اموزشی حرف اخرو گیر بیار کتابم هر درسی نشرای خاصی بدرد میخورن

ممنون عزیزم  برای زیست فیزیک شیمی و ریاضی چه کتابهایی برای تست بهتر هستن کتابی می‌خوام که جامع باشه و همه سالها رو داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تجربه ام از یه موسسه همه ی کتابا و دی وی و دی کلاس نگیر مثلا دینی رو یوسفیان پور بگیر . زیستت رو حنیف یا شعبانی و شاکری بگیر .عربی رو فلاح حرف نداره البتع واعظی ام خوبه ولی بدرد کسی که صفره نمیخوره .ریاضی سادات خوبع .شیمی اسکندری. فیزیک قضاتی.انگلیسی محمودی . فارسی من از منتظری راضی بودم 

کلاس وقت گیره بنظرم دی وی دی خوبه اونم درصورتی که هیچی از کتابات نمیفهمی اگر میبینی میتونی یه درسیو بخونی خودت با کتاب تستات بخون هیچی براش نگیر .درمورد کتاب تستم دیگه بستگی به سطح خودت داره چجوری هستی 

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
ممنون عزیزم  برای زیست فیزیک شیمی و ریاضی چه کتابهایی برای تست بهتر هستن کتابی می‌خوام که جامع ...

زیست میکرو نقره ای تالیف حمیدرضا ززارع بود فک کنم عالیه قشنگ راه میفتی..

شیمیم نشر مبتکران رو دوره و خیلی حوبه ببینم جامعش اگه گیرت اومد بگیر من خودم پایه پایه استفاده کردم

ریاضیم میکرو نقره ای جامع

فیزیکم خیلی سبز استفاده کن

ممنون عزیزم  برای زیست فیزیک شیمی و ریاضی چه کتابهایی برای تست بهتر هستن کتابی می‌خوام که جامع ...

ریاضی تخته سیاه و مهروماه .

زیست و شیمی خیلی سبز 

فیزیک میکرو گاج 

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
اره

انشاالله موفق باشید  دخترم  امسال می‌ره دوازدهم  به نظرم خیلی سر در گم هست خیلی داره شور میزنه میگه اصلا نمی‌دونم از کجا شروع کنم و چطور بخونم میشه راهنمایی کنید

اگه خواستین پیام بدین درمورد فیلم و کتاب آموزشی راهنماییتون میکنم

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.