2777
2789
عنوان

کنکور تجربی 1400

198 بازدید | 32 پست

سلام خانما امسال میخوام واسه دومین بار کنکور بدم و بنا به دلایلی نتونستم  خوب بخونم میخواستم بدونم دانشگاه فرهنگیان از طریق کنکور تجربی سخته؟

و این که حتی اگر اختصاصی هارو صفر هم بزنم احتمال قبولی هست؟

خدایا مهربونی و لطفت رو ازم دریغ نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ترازت بالای ۸۰۰۰ باشه تا دعوت بشی مصاحبه... با اختصاصی صفر فکر نکنم حداقل باید ۳۰ درصد بزنی.. ...

میشه راهنمایی کنی چجوری ریاضی و زیست رو 30 درصد بزنم؟

باید زیر۱۰هزار اینطورا باشی حالا با اختصاصی صفر عمومی هر چقدم بالا باشه احتمال قبولیت منفیه گل

چیکار کنم؟با این یه هفته میتونم اختصاصی هارو تا 30 درصد ببرم بالا عزیزم؟ خیلی ناامیدم نمیدونم چیکار کنم

چیکار کنم؟با این یه هفته میتونم اختصاصی هارو تا 30 درصد ببرم بالا عزیزم؟ خیلی ناامیدم نمیدونم چیکار ...

راستشو بخوای ن نمیتونی...دروس نیاز ب تست بالا تفهمیم کامل داره اونم زیست ک سوالا جدیدن فوق العاده سخت شده...بنظرم بخون ررا سال بعد

خب خوبه...تو گفتی صفرر ولی فرهنگیان قبولیشم سخت شده ب این راحتیا هم نیست

من فکر میکردم از تجربی اسونتر باشه چون معمولا تجربیا پرستاری اینارو بیشتر از معلمی دوست دارن