خانما با چه روشی به بچه هاتون یاد دادید که کفش هاشون رو درست پاشون کنن؟ دختر من همش پای چپ و راستش رو اشتباه میکنه
احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
این باز خوبه دختر من شب ادراری داره نزدیک هفت سالشه 🥺
قلوه ی گوسفند بهش بده کبابی.
خوب میشه انشاءالله.
آرامش داشته باشه زیاد دعواش نکنید.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
این باز خوبه دختر من شب ادراری داره نزدیک هفت سالشه 🥺
دکتر بردیش؟ یکی از اشناهای ما اینجوری بود بچه ش دکتر گفته بود مادرزادی مثانه ش کوچیکه
احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه شکلک نصف کن و بزار داخل کفشش هر وقت کفشش جفت باشه شکلک سر جاشه ولی بر عکس باشه شکلک هم درست در نم ...
افرین چه روش خوبی
برادر منم بچگی داشت منم یه شب ادرار داشتم میترسیدم دیدم اون همش این مشکلو داره رفتم جیش کردم روش😐بی ...