2777
2789
سلام عزیز دلم اره خبلیی بهترم الان دوروزه بدون اون علائمی که گفتم  رانندگی مبکنم البته نه رمان ...

خداروشکر گلم خیلی خوشحالم براتون انشاالله همیشه سلامت و شاد باشید ممنون از راهنماییاتون عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر گلم خیلی خوشحالم براتون انشاالله همیشه سلامت و شاد باشید ممنون از راهنماییاتون عزیز

مرسی گلم انشالاه خودتم همیشه شاد و سلامت باشی انشالاه همچنان از تجربیات هم بهره ببریم بازم ممنونم

اینم یه دوره ای هست  که خودش به مرور رفع میشه  فقط صبر و حوصله مبخاد زمستون بره وهوا وافتاب بهاری خیلی تاثیر خوبی میذاره انشالاه دارو رو هم کاملا کنار میذاری من پیشرفتم خیلی خوبه فقط سرعتش کمه حوصله میخا د ممنونم عزیزم

انشاالله همیشه سلامت و شاد باشید گلم ممنونم

ممنونم عزیرم‌ من الان به چتد روزیه بکی لز دوستام  با یوگای خنده اشنام کرده یه سرچ تو گوگل برنی میاره انگلیسبش میشه laughter thrapy خبیلی تو روحیه ام تاثیر گذاشته تو هم یه امتحانی بکن بارم برات ارزوی سادی وسلامتی میکنم 

ممنونم عزیرم‌ من الان به چتد روزیه بکی لز دوستام  با یوگای خنده اشنام کرده یه سرچ تو گوگل برنی ...

عزیزم خیلی ممنونم  چشم فدات شم انشاالله حتما  انجامش میدم منم همینطور ارزوی شادی و سلامتی براتون دارم

عزیزم خیلی ممنونم  چشم فدات شم انشاالله حتما  انجامش میدم منم همینطور ارزوی شادی و سلامتی ...

مرسی عزبزم خوشحالم تجربباتمونو به اشتراک میذاربم روز مادر رو هم به شما وهمه مادرا تبریک میگم شاد وپیروز باشید 🌹

مرسی عزبزم خوشحالم تجربباتمونو به اشتراک میذاربم روز مادر رو هم به شما وهمه مادرا تبریک میگم شاد وپی ...

سلام عزیزم خوبین ممنونم من هم روز مادر رو به شما و همه مادرای عزیز تبریک میگم