2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان کجاس؟؟؟

با اصالترین نژاد  ایران ک قبل از این ک نژاد آریایی وارد ایران بشه افرادی ب اسم کاسیت ها بودن ک در این کشور زندگی میکردن 

توی منطقه کرمانشاه و ایلام هستن

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

لکم

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
با اصالترین نژاد  ایران ک قبل از این ک نژاد آریایی وارد ایران بشه افرادی ب اسم کاسیت ها بودن ک ...

میشه یه کم صحبت کنید با ترجمه بگین چندجمله تا اشناشیم

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
با اصالترین نژاد  ایران ک قبل از این ک نژاد آریایی وارد ایران بشه افرادی ب اسم کاسیت ها بودن ک ...

کرمانشاه ایلام لرستان و همدان

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
کرمانشاه ایلام لرستان و همدان

بله گلم میدونم ولی اکثر تو این منطقه هستن البته لرستان هم افراد زیادی هستن

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
بله گلم میدونم ولی اکثر تو این منطقه هستن البته لرستان هم افراد زیادی هستن

نصف شهرای لرستان لک هستن 

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
میشه یه کم صحبت کنید با ترجمه بگین چندجمله تا اشناشیم

بله گلم حتما ولی الان کسی نیست ک لکی حرف بزنه