2777
2789
عنوان

بدترین بدی ای که بهتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 41 پست
خدالعنت کنه کسانی که باتحقیربقیه میخوان خودشون بهترنسون بدن

چون تلاش سخته مث بالا رفتن از ی نردبونه دیگ 

نمیرن بالا بقیه رو میکشن پایین 😏

You and I drink the poison from the same vine

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حق من نه..در حق پدرومادرم..اما خب تاثیرشو روی زندگیه هممون گذاشت..الانم دارم با تاثیرش زندگی میکن ...

خیلی سخته شاهد بدی کردن به عزیزامون باشیم و دم نزنیم

به پدر مادر منن کم بدی نشده

یکی ازهمکلاسیای حسودم تهمتی بهم زد ک باعث شد تا دم اخراج ازمدرسه برم.

قول دادم هیچوقت نبخشمش..

بعد اون تهمت بزرگ بلای خیلی بدی سرش اومد ک راضی نبودما ولی خدا استرسامو دید و جوابداد

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

از طرف همسرم

بی مهری بی احترامی خودخواه بودنش .من که ازش نمی گذرم خدا ازش نگذره

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

مادرم تو اولین زایمانم نموند پیشم واقعا خورد شدم 

برادرم وسطیم برای عروسیم نیومد چون حال نداشت بیاد خیلی دلم شکست

شوهرم بهم خیانت کرد نابود شدم 

خدا بهم پسر نداد حسرت به دل موندم 

تهمت های مادر شوهر و خواهرشوهرام و دختر خواهر شوهرم

که باعث شد تبدیل بشم به یک ادم افسرده

من هیجوره نتونستم ثابت کنم دروغ میگن

به نظرتون چرا خدا جواب اینکارایی که سر من اوردن و نداده بهشون؟مگه من انسان نیستم مگه نمیگن ظلم پایدار نمیمونه پس چرا ۱۲ سال هرکار دوست داشتن کردن خیلی دلم برا خودم میسوزه

دکتر رید تو چشمم وقتی یازده ماهم بود هشت سال بعد یه دکتر تونست تا حدودی گندش رو جمع کنه ولی نه کامل الان هم که خودم بزرگ شدم می‌خوام برم شکایت کنم دیه بگیرم تا بتونم با پول دیه برای سومین بار عمل کنم😔

چشم های من نیاز به عمل نداشت با بستن اوکی میشد ولی اون خیر ندیده بخاطر پول منو برد زیر تیغ.

بدترین بی رو همکارم بهم کرد تو جمع هق هق گریه کردم  اومدم تو خیابون داشتم از شدت گریه خفه میشدم چون کیف پولم تو اداره بود کنار خیابون وایستادم شانس آوردم گوشی تو جیب مانتو بود زنگ زدم شوهرم اومد دنبالم تا برسه همینطور تو خیابون گریه کردم   خدا لعنتت کنه فاطمه خدا لعنتت کنه فاطمه با اون بهزاد آشغال  به روز سیاه بشینین هنوزم دارین حکومت میکنین الهی مرض لاعلاج بگیرین