2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ....بعد از تحمل فشار های روانی سنگین...تازه به آرامش روانی رسیدم بعد سالها...اون وقت یه مدته همین که استرس میگیرم همراهش تپش قلبم بالامیره نفسم تنگ میشه یه لرزش شدید یهویی بهم دست میده...☹️..خیلی ترسناکه حس میکنم دیگه مردنی ام

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من ....بعد از تحمل فشار های روانی سنگین...تازه به آرامش روانی رسیدم بعد سالها...اون وقت یه مدته همین ...

من اضطراب که طولانی تحت تاثیرش بودم بدنم داغون شد رفتم دکتر رضارستمی که خیلی عالیه فقط الان یک ماهه که دارو میخورم فقط بدنم جون نداره کم میاره شاید انگار غش کنه

من اضطراب که طولانی تحت تاثیرش بودم بدنم داغون شد رفتم دکتر رضارستمی که خیلی عالیه فقط الان یک ماهه ...

من که اصلا شهرمون دکتر درست و حسابی ام نداره...نمیدونم چیکار کنم...خیلی اذیت میشم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم