2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم نمیزاره برم ، کلاس زبان و والیبال میرفتم 

البته کلا قبل از کرونا هم لج میکردن نمیزاشتن برم کلی دعوا داشتیم

حالا الان این دوساله به خاطر کرونا که تو خونه نشستم ، کلی مشکل جدید گرفتم کلی افسرده شدم تنبل شدم یه مریضی برام پیش اومد که نمیگم

یعنی اگه کرونا می‌گرفتم اینهمه زجر نمیکشیدم⁦☹️⁩😖

....
حالا والدین رو واکسن بزنن ما نمی‌زنیم یکی از  آشناهامون زده ایست قلبی کرده و اینکه گفتن 13سال ب ...

وقتی ۹۰درصد ایمن بشن جای امیدواری هست..ولی وقتی من مادر واکسن نزده باشم پس اگه مبتلا بشم دخترمم ناقل و ب همکلاسیش انتقال میده اونم ب والدینش...و چرخه همینطور ادامه داره.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
کلا همه آدما افسرده شدن

بله منم بودم ولی الان بیشتر شده

هیچ دوستی هم ندارم ، یعنی اون چندتاییم که داشتم الان میگن بریم بیرون دور بزنیم مامانم بازم نمیزاره 😐😐😐 کلا با دوست مخالفه میگه آدم باید تنها باشه

....
بله منم بودم ولی الان بیشتر شده هیچ دوستی هم ندارم ، یعنی اون چندتاییم که داشتم الان میگن بریم بیرو ...

حالا خودت به خودت سخت نگیر

خوبه حالا بچه نداری

شوهر نداری

جمع کردن اونا خودش یه بدبختیه😂😂

حالا خودت به خودت سخت نگیر خوبه حالا بچه نداری شوهر نداری جمع کردن اونا خودش یه بدبختیه😂😂

سخت نگرفتم والا ، کلا هرکاری میکنم مامان بابام بهم گیر میدن و دقیقااا به همون کار من کلی مشکل اضافه میکنن

حتی من کتابم اگه بخونم مامانم میگه تو اون کتاب چی نوشته هی سرت تو اون کتابه،😐 غذا درست کنم کلییی اذیت می‌کنه هی میگه ظرف کثیف کردی یا چرا اینکارو کردی در صورتی که من اصلا ظرف زیاد کثیف نمیکنم و تازه میشورمش

والا سختیای منم کمتر از اون نیست

....
سخت نگرفتم والا ، کلا هرکاری میکنم مامان بابام بهم گیر میدن و دقیقااا به همون کار من کلی مشکل اضافه ...

اخی چه قدر ناراحت کننده 

این پدر مادر های ایرانی عاشق بچه ی افسرده هستن نه شاد و اجتماعی 

امیدوارم ازدواج کنی راحت شی 

اخی چه قدر ناراحت کننده  این پدر مادر های ایرانی عاشق بچه ی افسرده هستن نه شاد و اجتماعی  ...

اره ، ولی من از ازدواج میترسم

فقط می‌خوام زودتر بزرگتر بشم و برم سرکار و دانشگام کلا از اینجا برم یه نفس بکشم

....