2777
2789
عنوان

ریزش موی سکه

724 بازدید | 30 پست

بچه به نظرتون این ریزش موی سکه ای ؟؟صورت داداشمم چندساله اینجوری شده دوستان درمان داره؟کسی درمان کرده نتیجه بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید الان عکس میذارم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

روغن پیاز عنصل بزنید 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش شوک عصبی وارد نشده؟ یا استرس شدید داشته باشه

توخدمت شروع شد اینجوری شد 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

عزیزم ریزش سکه ای قشنگ یک قسمت خالی میشه 

حالا اگ ریزش سکه ای بود پماد مخصوص ریزش سکه ای تو داروخانه هست مال شرکت پرودرما تو نت بزنی درمیاد جعبش فکر کنم سبز بود

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
برین دکتر دارو بده 

دکتر گفت باید بیای ببینم کورتون تزریق میکنم خوبه عوارض نداره 

عموما از استرس هست ریزش سکه ای 

موقتا کرم های کورتیزون  میدن ولی در کل درمان دایمش باید استرس رو درمان کنه و مدیریت. وگرنه امروز ريشش میریزه فردا وسط سرش پس فردا مژه های یک چشمش. 

برای درمان استرس هم در درجه اول روانشناس اگر کافی نبود دارو درمانی (روانپزشک) لازمه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم ریزش سکه ای قشنگ یک قسمت خالی میشه  حالا اگ ریزش سکه ای بود پماد مخصوص ریزش سکه ای تو دا ...

گلم از خدمت اینجوری شد خودش میگه اینجوری نبوده حالامنم دقیق نمیدونم اما خاستم ببینم این ریزش سکه ای یانه