2777
2789
عنوان

بابام بهم حمله کرد

311 بازدید | 18 پست

یکم پیش گفتم یکم پول بده برم لباس بخرم هیچی ندارم چلو خانواده نامزدم بپوشم شلوارام پاره شدن دیگه بابام اومد چنان بهم حمله کرد مادرمم ازانور هی همینطور منم هرچی از دهنم اومد بیرون بهشون گفتم دیگه خسته شدم

من ۲سالم نیس تو سری خورشون باشم چیکارکنم بنظرتون بعدشم درضمن میدونستم پول داره و اینو گفتم

پون بخدا خصوصا شلوار ندارم همشون رو زانو یا جاهای دیگشون پوسیده شده😔😔😔تک فرزندم هستم

میشه بگین من بااین مشکل چیکارکنم؟؟؟مادر پدرم اروم باهاشون حرف بزنم بهم حمله میکنن حالا مامانم جلو بابامو یجاهایی گرفت ولی مقصر من شدم چون جواب دادم اخرش منم ناراحت شدم چیکارکنم وقتی بی منطقن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو سر کار خودت بخر

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  

عزیزم همه همین طورن من از وقتی نامزد کردم دیگه خانواده ام یک ریال ندادن همش از نامزدم خرجی میگرفتم واسه خرید لباس ولوازم آرایش حتی پول کرایه تاکسی 

یادمه اون زمان کلاس خیاطی هم میرفتم نامزدم شهریه میداد 

خوب کردی جوابشونو دادی من یه عمرسکوت کردم پشیمونم اگه میتونی برو سرکارعقدی؟

نامزدم نمیذاره برم تو مغازه ها کارکنم میگه این کاری نیس که تو بری ازاونورم روم نیس بهش بگم من این مشکلو دارم

مادر پدرم یه پول بهم بدن زهرمارم میکنن الان پول دادن برم دکتر بابام میگه همین پول دادم بهت دیگه گفتم این مال دکتره من میگم یک دست لباس بخرم شما که پول لباسو دارین

عقد نیستیم کم و بیش دیر به دیر میده ولی من تو خونه پدرمم اونم همش سرکاره منو اونقدر زیاد نمیبینه

خیلی سخته درکت میکنم منم مجردم میخواستم برم کلاس بابام پول نداد تازه وضع بابام خوبه

نامزدم نمیذاره برم تو مغازه ها کارکنم میگه این کاری نیس که تو بری ازاونورم روم نیس بهش بگم من این مش ...

مغازه ها چراکارکنی عزیزم برویه هنری چیزی یادبگیر ناخونی کراتینی کاشت مژه ای چیزی طلایی چیزی داری بفروش برویادبگیر

خیلی سخته درکت میکنم منم مجردم میخواستم برم کلاس بابام پول نداد تازه وضع بابام خوبه

ما وضعمون معمولیه ولی میدونم الان داشت من یه دست لباس بخرم

بعدم من اگر قشنگ بگن نداریم اصلا چیزی نمیگم نه که بهم حمله کنن