2777
2789

خانما بادمجون بندازیم تو مخلوط کن خراب میکنه؟مادر شوهرم خدا بگم ب زمین گرم بزنتش برده بادمجون انداخته تو الان از زیر پارچ و روی دستگاه کلا سیاهه انگار دود کرده باشه صداشم تغییر کرده همه چیمو میبرن خراب میکنن دارم سکته میکنم گفتم ببینم اگه ازونه بگم بهشون طاقت نمیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بادمجونو  براچه غذایی اینطوری میکنن مگه؟

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مامان خودتم بود همینجور نفرین میکردی 

آخه نمیدونی هرچی میبرن خراب میکنن میدن چند روز پیش جاروبرقیش خراب شد برد اورد دیگه جاروبرقیم کار نکرد خودشم همه جا نشسته گفته جهاز نداره و اینا نمیدونم با چه رویی میاد میبره قلبمو شکونده

آخه نمیدونی هرچی میبرن خراب میکنن میدن چند روز پیش جاروبرقیش خراب شد برد اورد دیگه جاروبرقیم کار نکر ...

خب چرا بهش میدی عزیزم یا ب شوهرت بگو . مقصر خودتونید ن اونا.  بعدم بهشون بگین وسایل ارزون نیست ک اینکارارومیکنید نصف مشکلات ما از رو دروایسیه

خب چرا بهش میدی عزیزم یا ب شوهرت بگو . مقصر خودتونید ن اونا.  بعدم بهشون بگین وسایل ارزون نیست ...

همینه دیگه ب شوهرم میگم میگه چیکار کنم دیگه دارم میسوزم امروز میخوام برم یا اس بدم بگم دیگه طاقت ندارم هرچی خاستن میگم من هیچی ندارم مگه خودتون ب همه نگفتین

شما از زندگی این خانم مگه خبر دارید میگید مادرخودتم بود نفرین میکردی یا برای ی مخلوط کن اینطور میکنی 

هروقت تو موقعیت این خانم قرار گرفتید بعد احضار نظر کنید دوستان 

تا کارد ب استخون نرسه هیچکی خوشی نزده زیر دلش