2777
2789
عنوان

خاب بد

37 بازدید | 3 پست

دیشب یه خواب قاطی پاتی دیدم من قبلا شوهرعمم اذیتم میکرد فقط یجور سربسته ب خانواده گفتم ک رفت امد نداشته باشیم  بعد4 سال هفته پیش توی ختم پدربزرگم مجبور شدم قیافه... تحمل کنم خیلی سعی داشت خودشو خودمونی جلوه بده نزدیک باشه اما رو ندادیم هیچکدوممون

سر همین ماجرا دیشب خاب دیدم وسط ختم تو خونه پدربزرگم امده سمتم من عصبانی شدم با جیغ داد هرچی اون سال بودو جلو همه داد میزدم میگفتم همه فهمیده بودن که چیشده  ولی تو همون صحنه پدربزرگم جلو در اشپزخونه فقط زیر لب میگف نگو کاری نکن خابم از بس قاطی بود  یدفه با پشت دست زدم تو دهن شوهرعمم دستشو از دهنش ورداش 4 تا دندون سیاه تو دستش بود ولی هیچ دردی نداشت انگار ن خونی چیزی فقط دوبار زدم تو دهنش دندوناش میوفتاد 😑خاب دندون بده؟

عزیزم هر خوابی میبینی بعدش یه تا صلوات بفرسته بگو یا امیرالمومنین خودت خوابم رو به خیر تعبیر کن بعد هم دیگه خوابت رو برا کسی تغییر نکن چون اولین تعبیر خواب تعبیر میشه که واقعا اتفاق میفته پس همیشه خودت خوابت رو به خیر تعبیر کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدقه بنداز و به خدا بسپارش, هیچ کاری نکن و بهشم فکر نکن احتمالا خاطرات گذشته اذیتت کرده خوابتو آشفته ...

💜✨همینکارم کردم ولی خیلی دلم میخاد بدونم واسه چی  هست این خواب از غروب دنبال تعبیرشم ولی هیچ ک هیچ