2777
2789
عنوان

همسری که سرد شده

533 بازدید | 21 پست

به نظرتون علتش چی میتونه باشه ،کسی که خیلی هات بود ،اخلاقش هم باهام سرده ،همش طعنه و کنایه ..

علتش چیه؟

افسردگی ،شلوغی کارش ،اعتیاد، خیانت، از چشم افتادن....چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخری بیشتر موجهه

وااای چرا آخه ،چون فقط دیگه اختیار حقوقمو نمیدم بهش ولی همش خرج خودم و بچه ها میکنم و از هم‌پولی نمیگیرم ،تنها تفاوت زندگیم همین شده ،یعنی ارزش من به پول بود

دقیقا شوهر منم سرد شده حسم میگه خیانته 

دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑 این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم  من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیه دوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشی  ما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم  
چند سالشه؟ چیزی ازش دیدی؟مثلا هیزی یا هر چی که شکاکت کنه؟

۲۸سالسه هیچی ازش ندیدم ولی خب رابطمون سرد شده نیاز جنسی دیگ نداره کسی ک هرشب درخاس نیکرد دیگ ماهی ی بارم درخاست نمیکنه محل نمیده شبا دیر میاد 

دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑 این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم  من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیه دوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشی  ما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم  
پروفت خودتی؟

ن عزیزم