یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وااای چرا آخه ،چون فقط دیگه اختیار حقوقمو نمیدم بهش ولی همش خرج خودم و بچه ها میکنم و از همپولی نمیگیرم ،تنها تفاوت زندگیم همین شده ،یعنی ارزش من به پول بود
دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیهدوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشیما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم
چند سالشه؟ چیزی ازش دیدی؟مثلا هیزی یا هر چی که شکاکت کنه؟
۲۸سالسه هیچی ازش ندیدم ولی خب رابطمون سرد شده نیاز جنسی دیگ نداره کسی ک هرشب درخاس نیکرد دیگ ماهی ی بارم درخاست نمیکنه محل نمیده شبا دیر میاد
دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیهدوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشیما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم