2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه حالم ازت بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 53 پست

میگفتی بس که چیزای خوشمزه و میوه های نوبرانه ی بازارو برای منو نی نی میاری مگه تونستم جلوی خودمو بگیرم؟

خخخ من همیشه به سوهرم اینجوری میگم بعد اینقدر به خودش مغرور میشه و باد میندازه به غبغبش انگار شق القمر کرده هی هم میگه نوش جونتون گوشت تنت بشه وظیفمه حتی اگه یه دونه هم واسه خودش نمونه 

......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالتم نمی‌کشه بخداتازه برگشته میگه اگه این بچه چیزیش بشه خودت میدونی گفتم اگه توبه فکربچت بودی اینج ...

بگوتواگه به فکربچت بودی میگفتی میوه زیادبخوربچمم بخوره توشکمت خوب رشدکنه دوستی خاله خرسه حکایت  دوستی توئه

خب میگفتی مهمون اومد 🤦‍♀️ ارزش نداره بخاطر چیزای کوچیک زندگیتونو تلخ کنین کع 

اون داره تلخ می‌کنه زندگی روبجایراینکه بگه نوش جونت خوردی دیگ حالابخدامیوه بخره آب نمی‌زنم بدترازهمه جاشوبرداشت بردپذیرایی بهش گفتم حلالت نمیکنم روزاول می‌گفت چون دختره ساداته روتخم چشام میذارم الان هرچی دوست داره ولایق خودشه بارم میکنه

آخه اون ورایخاطریه ذره میوه بایدبامن بحث کنه منی که اینهمه براش زحمت میکشم

اخه شما هم نباید واسه ی جر و بحث این همه انرژی بزاری...مردا غرور دارن و هرچی شما بگی اونا بدتر میگن....سکوت کن موقع دعوا ....فقط گوش کن ببین طرف چی میگه وقتی آتش خشم دوتاتون خوابید شما حرفاتو بزن ...اینجوری هم حرف‌های الکی نزدی هم شوهرت حرفاتو گوش میده

شاید قبلا هم سابقه داشته که چیزی رو براش نگه نداشتی! 1چیزی هم که هست اینه که خوب اکثر خانما تو حاملگیشون غذا درست میکنن دیگه. این همه آدم حاملن کی کاراشونو میکنه؟! مگر چندتا استثنا

دنبال بهونه بودین جفتتون؟

تقصیراون بودبخداخداروخوش میادزن باردارواذیت کنه درسته تایه‌چی میشه میگ می‌فرستم خونه بابات یامیگ چیزارومیشکنم منم عصبی شدم هرچی دلم خواست گفتم فک کرده میترسم منوببره اونجابابام پدرشودرمیاره خودشم کسی ونداره یه پدرمادرپیرداره وطلاق بخادبده بایدصدمیلیون مهریه بده

تقصیراون بودبخداخداروخوش میادزن باردارواذیت کنه درسته تایه‌چی میشه میگ می‌فرستم خونه بابات یامیگ چیز ...

اولا دلت واسه خودت بسوزه

اخلاقش اینطوریه چرا باردار شدی

اره اون کارش جالب نبود درکت میکنم ...

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.