2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه حالم ازت بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 53 پست

دختر گلم من اینطور برداشت کردم که اصلا بحث سره البالو نیست احتمالا همسرتون توجه کردنو تو اینجور چیزا میدونه که مثلا اون احظه به فکرش باشی 

ولی در کل اگر برای البالو این الم شنگرو به پا کرده اصلا محل نده بالاخره بعضی اوقات پیش میاد مهمانه ناخونده و مجبوره ادم کله میوه یخچالو بیاره چه بسا خورده بشه  و چاره ای نیست 

ولی اگر بحث اون توجهس برو از دلش دربیار 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم جواب ندم پرومیشه انگاراون خاملس خوبه کم نمیخوره خواهرش برام آلوچه خریدگیرذادبرامنم نگه دا ...

عزیزم باور کن خیلی راحت تر از جواب دادن میتونی کاری کنی که پررو نشه. همیشه برای خودت خط قرمزهایی داشته باش که بدونه نمیتونه از اونا رد بشه ولی درعین حال مهربون و علاقه مند باش تا ببینی چقدر راحت رام میشه. همیشه عذرخواهی کردن بد نیست. البته من 1عده مرد که فقط نر هستن منظورم نیست ولی بقیه اشون خیلی راحت تر از چیزی که فکرشو بکنی رام میشن 

متاسفانه غرورم اجازه نمیده خودش بایدمعذرت خواهی کنه

عزیزجان اگر میدونی پس نمیزنت برو اشتی اگر میدونی پست میزنه بشین خودش بیاد 

ولی نزار طولانی بشه 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
عزیزم شما حامله ای حساس شدی اونم لابد سرکار مشکلی پیش اومده سرتو خالی کرده اون گف یخچالو درو کردی با ...

اینکه  جاشوبرده اونوربیشترناراحتم کردهیچ وقت اینکارونمیکرداصلابدون من نمتونم بخابه ولی اینکارش یعنی بی اعتنایی به من وقتی جاشوجمع نکردم فرداشبم همونحجابخابه حالش جامیاد

اینکه  جاشوبرده اونوربیشترناراحتم کردهیچ وقت اینکارونمیکرداصلابدون من نمتونم بخابه ولی اینکارش ...

ان شاء الله هرچی خیره پیش بیاد براتون .لج و لجبازی اخروعاقبت خوبی نداره😊

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..