2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه حالم ازت بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 53 پست
شاید قبلا هم سابقه داشته که چیزی رو براش نگه نداشتی! 1چیزی هم که هست اینه که خوب اکثر خانما تو حاملگ ...

قبلنم نگه نداشتم چن بارولی جرم نکردم ک دیگ بخدالب نمی‌زنم میوه بخره خودش بخوره همرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا که خوردم بایداینطوری کنه؟

ببین اگه دنبال توجه هستی باید توجه کنی. مثلا شوهر منم خیلی آلبالو دوست داره و مطمئنم وقتی فکر میکنه آلبالو تو خونه داریم، دوست داره وقتی میاد خونه براش آلبالو بیارم اگه یهو بگم همه رو خوردم شاید ناراحت بشه منم همیشه اهمیت میدم بهش و اگه 1موقع خودمم هوس کنم و کم مونده باشه میخورم و بهش میگم که موقع اومدن بخره

خدایی بعضی وقتا الکی چه دعواها که نمیشه.اونم حق داره حتما دلش پیش البالو بوده شمام یکم لوسش میگردی معذرت خواهی میکردی میگفتی نی نی دلش خواست همرو خوردم فردا میخریم باهم میخوریم جمع میشد میرفت.

ببین اگه دنبال توجه هستی باید توجه کنی. مثلا شوهر منم خیلی آلبالو دوست داره و مطمئنم وقتی فکر میکنه ...

فقط البالونیس چن تاطالبی خریدبخداهرشب براش آب طالبی درست کردم شاید خودم دوقارچ خوردم تخمه اش رودوس داره براش درست کردم همروبرداشت براخودش

اون داره تلخ می‌کنه زندگی روبجایراینکه بگه نوش جونت خوردی دیگ حالابخدامیوه بخره آب نمی‌زنم بدترازهمه ...

عزیزم شما حامله ای حساس شدی اونم لابد سرکار مشکلی پیش اومده سرتو خالی کرده اون گف یخچالو درو کردی با خنده میگفتی ازتو یادگرفتم خو ولی خب مهمون اومد هیچی واسه اقای خونه نمونده دفعه بعد سهمت محفوظه(مامان من که بابامو اینجوری خر میکنه) .شوهرت یچی گفته شمام یچی گفتی بحثتون بالاگرفته دعواتون شده 🙁تو دعوام خب قربون صدقه هم نمیرن که حرفای چرتو پرت بهم میزنن ☹ حالام اشکال نداره ناراحت نباش فردا اشتی میکنه الان قهر کرده مثلا حرفاشم فک کن نشنیدی 😊

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
قبلنم نگه نداشتم چن بارولی جرم نکردم ک دیگ بخدالب نمی‌زنم میوه بخره خودش بخوره همرو

همون که گفتم اگه توجه و اهمیت دادن میخوای باید توجه کنی و اهمیت داشته باشه برات شوهرت. بحث یکی دو تا آلبالو نیست بحث اینه که به حسابش نمیاری. 

البته ایشون هم میتونست بهتر مطرح کنه البته من طرفدار خانم هام ولی اگه میخوای همیشه احترامت حفظ بشه سعی کن به جزئیات اهمیت بدی. البته هرکسی جنبه ی شوهرشو خودش بهتر میدونه 

خدایی بعضی وقتا الکی چه دعواها که نمیشه.اونم حق داره حتما دلش پیش البالو بوده شمام یکم لوسش میگردی م ...

من نمیتونم جواب ندم پرومیشه انگاراون خاملس خوبه کم نمیخوره خواهرش برام آلوچه خریدگیرذادبرامنم نگه دارخداییش بعضی وقتانگه میدارم دیروزم فامیل شوهرام آمده بودن چون کم بودبراشون نیاوردم بهاطرهمون نگفتم برامامانم آوردم گفتم الان میخادبگ براابجیای من نیاوردی

من نمیتونم جواب ندم پرومیشه انگاراون خاملس خوبه کم نمیخوره خواهرش برام آلوچه خریدگیرذادبرامنم نگه دا ...

خوب عزیزم براش نگه دار پرو میشه یعنی چی.اصلا حرفت منطقی نیست.من باشم اصلا تنهایی از گلوم پایین نمیره.خوب شاید اونم دلش میخواد شاید انقدر اینکارو کردی حساس شده.

عزیزم اونم میره سرکار زحمت میکشه پول میده برا وسایل خونه بعد خودش نخوره ،گویا ازحرف زدنش انگار قبلان ...

خب درسته ولی نبایداینطوری کنه منی که این همه به فکرشم نبایدقدردان باشه وقتی ازین به بعدهیچی نخوردم اونوقت می‌فهمه اون اصلابه خودش سختی نمی‌ده بیشترازمن میخوره والا

فک کن این کارارو همسرت بکنه چیزی توخونه برات نذاره خوبت میشه،،،من هرچی میخرم حتی شکلات برا اونم میزارم چون میگم ادمه دلش میخواد،زحمت میکشه اونم پول میده برااین وسایل بعد خودش لب نزنه