2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه حالم ازت بهم میخوره

2612 بازدید | 53 پست

یه کم البالوخریده بودیکمشوخوردم یکمشم امروزمامانم اومداوردم امشب ازسرکاراومدناراحت شدکه چرابرامن هیچی نگه نمیداری میگه هرچی تویخچاله درومیکنی دیگ منم لجم دراومدگفتم خوب کاری کردم خوردم اونم عصبی شدازین جواب حاضری من دیگه باهم دعواکردیم یه حرفایی زده شدکه نبایدمیزدیم منم هرچی دلم خواست گفتم بهم برگشت گفت که اگر به خاطربچه توشکمت نبودالان میکشتمت وهمین الان میتونم سه سوته طلاقت بدم وازین حرفامنم گفتم اگر روزاول می‌شناختمت قبول نمی‌کردم وفکرکرذی من گداگشنم خونه بابام هرچی دلم میخاس میخورد م گفتم دیگ حق نداری میوه بیاری میریزم سطل اشغال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگفتی مهمون اومد 🤦‍♀️ ارزش نداره بخاطر چیزای کوچیک زندگیتونو تلخ کنین کع 

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         

توروخدا سر این چیزا همدیگرو ناراحت نکنید.... وقتی قدر همو میدونید که خدای نکرده یه مشکلی برای یکیتون پیش بیاد و دیگه کنارهم نباشید....

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
برایع ذره آلبالوچه الم شنگه ای به پاشده مرتیکه ندیدپدید

خجالتم نمی‌کشه بخداتازه برگشته میگه اگه این بچه چیزیش بشه خودت میدونی گفتم اگه توبه فکربچت بودی اینجوری نمی‌کردی گفتم دیک میوه بخری لب نمی‌زنم به بابام میگم بخره برام همسومیذارم براخودش بهداهمین کارومیکنم