2777
2789
عنوان

عجب گیری افتادم

140 بازدید | 9 پست

ماجرا اینه ک وقتی ۱۳ سالم بود یکی از اقوام خواستگارم بود، منم بچه بودم سر از ازدواج در نمیاوردم تا اینکه سه سال پیش ازدواج کردم و شکست خوردم ، همون خوااستگارمم زن گرفت و الان ی بچه داره. چند روز پیش بهم پیام داد در صورتیکه اصلا شمارمو نداشته.  نوشته بود قطعه فلانی تعویض کردی منم پرسیدم شما؟ بعد خودشو معرفی کرد گفت اشتباه گرفتم☹منم خیلی ترسیدم بلاک کردم و  بکسی چیزی نگفتم الانم درخواست فالو داده خیلی نگرانم☹😞میترسم ب کسی بگم بشم ادم بده، وقتی هم ۱۸ سالم بود باز مزاحمم میشد اونموقع مجرد بودم .منم ب مادرم گفتم . ولی عوضش مادرم همیشه بهم متلک مینداخت و میگفت تو مزاحم اون میشی😑 حتا وقتایی ک با شوهرم دعوا میکردم میگفت عمدا اینکارو میکنی ک جدا شی  بری سراغ فلانی. درصورتی ک من هیچ وقت رفتار جلف یا سبک پیش اون اقا نداشتم دلم گرفته بود گفتم درددل کنم از بخت بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دفعه بعد پیام داد بگو هر عکس یا چیزی که بفرستید برای خانومتون میفرستم مطمئن باش دیگه نزدیکت نمیاد

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

از هرجا اومد بلاک کن اگر دیدی پرو وحرفی زد فقط در جواب بده مزاحمت ایجاد کنی میرم فتا باهمین مدارک شکایت میکنم ابرو برات نمیزارم،یا اصلن جواب نده چون مطمئن باش اول واخر مقصر شما میشی چون حامی هم نداری