2777
2789
عنوان

خواب زیاد نوزاد

11715 بازدید | 8 پست
سلام من یه دختر سه ماه و شش روزه دارم.دختر من خوابش اینطوریه مثلا ساعت شش صبح میخوابه تا پنج و نیم عصر بعد هم که بیدار میشه دو ساعت بیداره دوباره چند دقیقه میخوابه باز دوباره دو ساعت دوساعت تا شب اگه هم تو اون مدت که خوابه خواستیم بیدارش کنیم غرغر میکنه و دوباره میخوابه اما هر وقت که با میل خودش بیدار میشه سرحاله و مدام بهمون میخنده.در زمان بیداریم هوشیاریشو و جنب و جوشش خوبه.به نظر شما خوابش غیرطبیعیه باید به دکتر بگم؟چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر کنین
دختر من شبا ساعت 12 می خوابه تا ساعت 6 و تو این مدت حداقل 5 بار بیدار می شه یعنی من دیوونه شدم دیگه ترجیح می دم نخوابم دخترم یه هفته دیگه میره تو 4 ماه روزها هم بیشترین خوابش یک ساعته خیلی کم خوابه فکر نکنم دخترتون مشکلی داشته باشه ولی پیش هر دکتری نبرش لطفا دختر همکار شوهر من زیاد می خوابید بردش پیش یه دکتر براش نوار مغزی نوشت بیچاره ها از ترس داشتند می مردند دکترش رو که عوض کرد گفت شما جزو مادران خوش شانسی دخترت هم هیچیش نیست
دوست عزیزم سلام
من هم حرف دوستان رو قبول دارم ولی به نظر من برای احتیاط ببرش دکتر. نمی خوام نگرانت کنم ولی خوابیدن زیاد نوزاد در حدی که برای شیر خورد هم به زور بیدارش کنی می تونه به دلیل کم کاری تیروئید باشه. بهتره با دکتر مشورت کنی.

خواب زیاد نوزاد در اوایل تولد امری طبیعی است و جای نگرانی ندارد. هر چه سن نوزاد بیشتر می‌شود، الگوی خواب سازگاری بیشتری با الگوی خواب شما خواهد داشت. احتمالاً کودک شما ۱۱ تا ۱۷ ساعت در روز بخوابد تا خواب کافی داشته باشد. خواب کمک می کند تا رشد فیزیکی، توسعه مغز و توسعه عصبی درستی داشته باشد و همچنین در یادگیری بهتر نوزادان و خلق و خوی آنها موثر است. اما چه زمانی این خواب زیاد می‌تواند نگران کننده باشد. در ادامه به طور کامل درباره این مسئله توضیح خواهیم داد.

منبع : خواب زیاد نوزاد | علت بیدار نشدن نوزاد از خواب

خواب زیاد نوزاد در اوایل تولد امری طبیعی است و جای نگرانی ندارد. هر چه سن نوزاد بیشتر می‌شود، الگوی خواب سازگاری بیشتری با الگوی خواب شما خواهد داشت. احتمالاً کودک شما ۱۱ تا ۱۷ ساعت در روز بخوابد تا خواب کافی داشته باشد. خواب کمک می کند تا رشد فیزیکی، توسعه مغز و توسعه عصبی درستی داشته باشد و همچنین در یادگیری بهتر نوزادان و خلق و خوی آنها موثر است. اما چه زمانی این خواب زیاد می‌تواند نگران کننده باشد. در ادامه به طور کامل درباره این مسئله توضیح خواهیم داد.

منبع : خواب زیاد نوزاد | علت بیدار نشدن نوزاد از خواب