تو روز ک پیداتون نمیکنم مجبور شدم الان تاپیک بزنم دوباره.خوشگلا ما چند ماهه جدی در حال اقدام برا نی نی هستیم.بنده پلی کیستیک هستم.و این ماه روزای تخمک گذاری اقدام کردیم چند بار روز دهم هم کلی ترشح شفاف داشتم الان پنج روزه عقب انداختم روز ۳ تاخیر بی بی منفی شد.چکار کنم پری زودتر بیاد لطفا راه حل طبیعی بگید.شیمیایی و قرص نمیخوام.مرسی خوشگلا😘
من دوروز قبل از مثبت شدن که یه هفته تاخیر داشت بی بی چکم منفی شد صبر کنید شاید باردارید
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
واقعا یعنی منفی منفی بود بیبی من ی خط پر رنگ افتاد بقیش سفید سفید
اره منفی بود شما هم چند روز دیگه صبر کنید
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭