2777
2789
من شنبه بعنی دوروز دیگه نوبت سزارین دارم اول هفته 38 امم خیلی نگرانم و استرس دارم از اینکه خدایی نکرده نینیم سالم نباشه بیاین بگین که شما هم مینطوری بودین و نگران توروخدا کمکم کنین و دلداریم بدین تا شنبه روانی نشم خیلیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فعلا رژیم داده دکتر شنبه یه با دیگه باید ازمایش بدم شما انسولین میزنی؟
ای خدای مهربون شکرت که دخترم رو سالم وسلامت به من دادی هزاران بار شکر گذارم از این نعمت الهی شکر شکر شکر خدا جون خودت مواظب دخترم باش.
چند تا قندت بالا بوده؟ مال من167 یعنی 23 تا بیششتر اون هم بعد از خوردن گلوکوز بالا رفته شما هم مثل من بودی یا بیشتر بوده؟
ای خدای مهربون شکرت که دخترم رو سالم وسلامت به من دادی هزاران بار شکر گذارم از این نعمت الهی شکر شکر شکر خدا جون خودت مواظب دخترم باش.
من جند مورد سراغ داشتم خدا رو شکر بچه شون هم سالم بوده
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود
من هفته 28 رفتم ازمایش دادم ولی رژیم سخته با انسولین هم رژیم میدن یا نه؟
وزن نی نی شما چقدره من دیروز سونو دادم یک کیلو چهار صد بود به نظرت کمه؟