2777
2789
عنوان

بیاین نشونتون بدم چی خریدم+عکس

1173 بازدید | 73 پست

این جوجه رو یک هفته پیش گرفته بودم...اما همین دیروز بردیمش روستا توی زیستگاه طبیعی خودش بزرگ شه...هنوزم عکس هست از چیزایی که خریدم الان میذارم...شما هم اگه چیزی خریدین بذارین یکم دلمون شاد شه😍😂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم از حیوونا🥺

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

دقیقا چجوری رهاش کردی تو زیستگاه طبیعی خودش؟؟😁

من بچه بودم جوجه رنگیمو دادم همسایه مرغش اینقدر نوکش زد داشت میکشتش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

منم حدود ده سال پیش پنج تا از اینا خریده بودم دوتاشو سگمون خورد ولی سه تاشو بزرگ کردم زن عموم برده بود بریده بودشون 😣

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم