2777
2789
عنوان

خونریزی شدید هفته ۲۲

1642 بازدید | 29 پست

من صبح بلند شدم دیدم خونریزی شدید دارم همراه با دفع لخته،بدون درد رفتم بیمارستان سونو گرفت گفت همع چی عادیه اما ممکت سقط کتی ،کسی بوده اینجوری باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتت پایین نبود که؟؟؟؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
عزیزم ببخشید میپرسم چرا اینجوری شدی؟ إن شاءالله بخیر بگذره

نمیدونم عزیزم من سرکلاژیم،همه جی را رعایت میکنم یکدفعه افتادم خونریزی  برام دعا کنید ،نمیفهمن جرا اینجوریه

شیاف وامپول استفاده نکردی.پروزستزون منطورمه.باید استراحت کنی واینا استفاده کنی

چرا میزنم هفته ای یک امپول فمولایف،هروز شیاف،امرکز که از نرس دو تا به فاصله ۱۲ ساعت گذاشنم....

دکتر باید بهت پروژسترون بده

داده هم امپول هم شیاف ،اما نمیفهمم چرا خونریزی کردم،بیمارستان ها هم والا تا میرسی میگن داری سقط میکنی و شروع به فشار دادن شکم میکنن،دستشون هم چند بار میکنند نا اخر داخل برای معاینه،میخواستم به زور سرکلاژم را باز کنند که نزاشتم،گففتم درد انقباض ندارم شما هم چیزی خس نکردین پس ولم کنید ،فعلا فرستادنم خونه برای استراحت ،دارم دیوونه میشم بخدا نمیدونم چکار کنم

داده هم امپول هم شیاف ،اما نمیفهمم چرا خونریزی کردم،بیمارستان ها هم والا تا میرسی میگن داری سقط میکن ...

وای عزیزم إن شاءالله هیچ مشکلی پیش نیاد برات، منم جفتم پایینه 18 هفته ام دکتر 1ماه استراحت داده با آمپول پروژسترون

اره نشاشته یه قاشق چای خوری با اب قاطی کن بخور دوستم همینطور بود خوب شد خدا رو شکر استراحت مطلق باش ...

ببخشید خانم کامنت پایینیتو بخون من نوشتم، برا منم خوبه نشاسته؟ چه نشاسته ای؟ ذرت، گندم، گل؟؟؟