2821
2789

هیچ کاری نکن 

اینکه میگن رنگ نمیگیره هم چرنده 

مارک خوب بزن 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم سختت نبود ۱۵ازدواج کردی  خیلی کمه  الان همسن من هستید ۱۷و‌مامان دوتا کوچولو خوش بح ...

حقیقتش،چرا خیلی سخت بود

البته اولش از روی اجبار بود

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

ال دی بخور

آدم یبار عروسی میکنه 

بعدشم پریود باشی واقعاااا خیلی سخته

چجوری میخوای عوض کنی خودتو هی؟؟؟

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
😂😂😍😍😍بلهه ۱۵تقریبا

چند سالشه پسرت...بنظرم امضاتو بردا چشمت میزنن 

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
دکتر؟ پرستار ؟  اگ دوس داشتی بگو 😁

😁😁میخوای سایتو بریزی سرم؟😂

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
زنده باشید

😍😍مرسی

شماهم همینطور

نمیدونم چطوور خانما میگن باشی چی میشه!!!؟ شب اول زندگی و عروسی پریود خیلی بده و کل عروسی خراب میکنه

قرص ال دی بخور هرشب تا کل ورقه تموم بشه بعدش پریود میشی

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز