2777
2789
عنوان

روشن کننده برای صورت

2675 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان ان شا الله حالتون خوب باشه.ی محصول روشن کننده برای صورتم میخوام میشه راهنمایی کنید؟روشن کننده دایمی ک با قطع دوباره پوستم تیره نشه.فرقی نداره اماده یا دست ساز یا ماسک و اسکراب و کرم و....باشه

نظرتون درباره کرم وایت رز یا شاین طلایی چی هست؟

پوستم چربه و بخاطر آکنه و جای جوش لک های تیره داره

نظرتون راجب اسکراب برنج بیو اکوا چی هست

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍

من با جوش شیرین و یخ معجزه میکنه پوستم.🤩😍

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزرrf

میکرونیدلینگ

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

یااادم اومد

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بیشتر توضیح میدی گلم منم میخوام 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
درباره سابلیمینال تحقیق کن برای روشنی پوست 

آیا این ساب ها راسته؟...من تلقین هام قوی هست یعنی خیلی رویا بافم...آیا اثر بد و شیطانی و مخرب نداره؟ساب خوب ازکجا باید پیدا کرد؟؟؟؟؟

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

جوش شیرین رو با چی قاطی میکنی به پوستت میزنی عزیزم؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بیشتر توضیح میدی گلم منم میخوام 

هروقت جوش میزنه پوستم یا تیره و کدر میشه جوش شیرین میزنم به پوستم و ماساژ میدم و بعدش قشنگ تغییر روحی میکنم....(بااینکه همه میگن جوش شیرین برای پوست بده و ضرر داره ولی برای پوست من که عالیه)بعد از حمام که میام یا بخور آبلیمو میدم بعدش با یخ صورتمو ماساژ میدم هم روشن میکنه هم جوش ها رو میخابونه و پوستم شفاف و سفید میکنه.(البته یخ مستقیما نذارین خیلی خشک میکنه.

بعد از حمام هم بدنمو با روغن نارگیل ماست میدم و ادکلن میزنم هیچوقت بوی عرق نمیدم و پوستم همیشه هم نرم وبا طراوت هست.گاهیم بخور آبلیمو میدم اونم خیلی بهم می‌سازه.من جزو آدمایی بودم ک خیلی جوش هلی داغون میزدم و پوستم خراب بود ولی الان همه ازم میپرسن چیکار کردی پوست تو ....

چجوری  جوش شیرین پوست داغون میکنه

اینو همه میگن ولی پوست منو نجات داد.خیلی به من می‌سازه.بنظر من ک ضرر نداره چون چیز مخربی ازش ندیدم.این تجربه ی شخصی منه